ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

4 πράγματα που παρατηρούν πρώτα απ’ όλα, οι καλεσμένοι στο σπίτι σου!

Οι γιορτές πλησιάζουν, επομένως αυτό σημαίνει ότι οι επισκέψεις στο σπίτι θα αυξηθούν. Έχεις στολίσει λοιπόν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχεις διακοσμήσει και το σαλόνι αντίστοιχα και προσπαθείς να το κρατήσεις καθαρό και περιποιημένο. Ωστόσο υπάρχουν 4 πράγματα που παρατηρούν πρώτα οι καλεσμένοι σου, γι’αυτό δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα παρακάτω: 1. Η μυρωδιά Δεν υπάρχει […]

Default avatar

Guest Author

30 Νοεμβρίου, 2016

Οι γιορτές πλησιάζουν, επομένως αυτό σημαίνει ότι οι επισκέψεις στο σπίτι θα αυξηθούν. Έχεις στολίσει λοιπόν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχεις διακοσμήσει και το σαλόνι αντίστοιχα και προσπαθείς να το κρατήσεις καθαρό και περιποιημένο. Ωστόσο υπάρχουν 4 πράγματα που παρατηρούν πρώτα οι καλεσμένοι σου, γι’αυτό δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στα παρακάτω:

1. Η μυρωδιά

Δεν υπάρχει καλύτερο από ένα σπίτι που μυρίζει όμορφα. Και αυτό είναι κάτι που το προσέχουν όλοι, γι’αυτό εκτός ότι πρέπει να ανοίγεις καθημερινά τα παράθυρα των δωματίων, τοποθέτησε αρωματικά κεριά στους χώρους για να μυρίζει ευχάριστα όλο το σπίτι.

2. Την ακαταστασία

Ένα σπίτι ακατάστατο προφανώς δεν δίνει καλή εικόνα. Αφιέρωσε μισή ώρα απ’τον χρόνο σου για να συμμαζέψεις τα πράγματα. Οτιδήποτε ότι είναι άσχετο με τον χώρο, απλά βάλτο στην θέση του.

3. Το μπάνιο

Ο χώρος που πρέπει να είναι πεντακάθαρος. Γι’αυτό άλλαξε τις πετσέτες για να είναι καθαρές και καθάρισε όλο το μπάνιο ώστε τουλάχιστον να μυρίζει φρεσκάδα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτό, μιας και σίγουρα θα το επισκεφτούν οι καλεσμένοι σου.

4. Την είσοδο

Το χολ δηλαδή που είναι το πρώτο πράγμα που θα δει κανείς μόλις μπει στο σπίτι. Μην έχεις λοιπόν πεταμένα παπούτσια, και ασυμμάζευτα τις τσάντες και τα μπουφάν.

Πηγή: That’s Life

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET