ΕΛΛΑΔΑ

28χρονος φοιτητής του Παν/μιου Κρήτης βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του!

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του...

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2021

Ένα ακόμη περιστατικό που μας δένει κόμπο το στομάχι και που ευχόμαστε να είχε εμποδιστεί με κάποιον τρόπο, έρχεται από την πλευρά της Κρήτης.

Ο τελευταίος ένας χρόνος υπήρξε δύσκολη περίοδος για όλους μας, πόσο μάλλον για εκείνους που αντιμετώπιζαν από πριν προβλήματα και αναγκάστηκαν να μπουν στη διαδικασία των lockdown και της μη συναναστροφής με ανθρώπους. Μπορεί για κάποιους να μοιάζει μικρό, αλλά μια κουβέντα με ανθρώπους που σε νοιάζονται είναι σωτήρια.

Και πάλι όμως, οι λόγοι που οδήγησαν τον 28χρονο φοιτητή του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με καταγωγή την Αθήνα, δεν είναι γνωστοί προς το παρόν. Δεν ξέρουμε τι έκανε ένα τόσο νέο άτομο να πιστέψει ότι βρίσκεται σε ένα τέλμα και πως η μόνη λύση στο πρόβλημά του ήταν η απονενοημένη πράξη…

Ο ίδιος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του ύστερα από 24 ώρες όπως εκτιμάται, αφού τον έψαχναν για μεγάλο διάστημα μια φίλη του αλλά και άνθρωποι του περιβάλλοντός του γενικότερα. Μάλιστα, όταν βρέθηκαν στο σημείο, αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι για να μπουν μέσα και να αντικρίσουν το φρικτό θέαμα. Αμέσως ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο.

Όπως είπαμε, δεν έχει γίνει γνωστό τι μπορεί να οδήγησε τον 28χρονο στην πράξη αυτή, αλλά πλέον, το πιο σημαντικό είναι να αποτραπούν αντίστοιχες στο μέλλον. Επιτέλους, ύστερα από τόσα περιστατικά που έχουμε μάθει ανά καιρούς, να ληφθεί σοβαρά υπόψιν η ψυχική υγεία των νέων ανθρώπων. Συχνά ακούμε ότι «δεν έχουν λόγο τα νέα παιδιά να στεναχωριούνται», αλλά η αλήθεια είναι ότι η κατάθλιψη δεν κοιτάει ηλικίες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την περιφρονούμε. Γιατί τότε, το αποτέλεσμα είναι ενέργειες χωρίς επιστροφή.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET