Είναι viral

25χρονος βγάζει £1600 το μήνα πουλώντας τις βρώμικες κάλτσες του, δουλειές υπάρχουν!

✍️ Δεν πετάμε στα άπλυτα τις ιδρωμένες κάλτσες μας. ✍️

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

30 Απριλίου, 2022

Την επόμενη φορά, προτού πετάξετε τις βρώμικες κάλτσες σας στα άπλυτα, σκεφτείτε ότι πετάτε μια επαγγελματική ευκαιρία στα σκουπίδια.

Τι ακριβώς σας παραξενεύει; Οι πατούσες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει top προσόν για δουλειές με υψηλές αποδοχές, κι αν αυτή είναι η σύγχρονη αγορά εργασίας, πρέπει να προσαρμοστούμε. Όλοι έχουμε ακούσει τι τρελή μπίζνα αποτελεί η πώληση φωτογραφιών ποδιών στο ίντερνετ και όλοι έχουμε σκεφτεί έστω μία φορά να στραφούμε σε αυτή. Πάνω σε κάτι περιόδους εξεταστικής συνήθως. 

Ωστόσο, οι ορίζοντες ανοίγουν και πλέον υπάρχει κι άλλη εναλλακτική: να πουλάμε τις φορεμένες κάλτσες μας!

Είναι δοκιμασμένη από τον Billy-Joe Gray και έχει πολύ τίμια αποτελέσματα, όπως £1.600 το μήνα! Ο 25χρονος που λέτε, πουλάει τις βρώμικες κάλτσες του μεταξύ £10 και £30 το ζευγάρι, και όντως υπάρχει κόσμος που τις αγοράζει. Αρκετός μάλιστα, αφού ο απολογισμός κάθε εβδομάδας δείχνει 5-12 ζευγάρια.

 

@billyjoegrayy Instagram #fyp #viral ♬ original sound – Billy-joe gray

Η τακτική που ακολουθεί δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, οπότε σε περίπτωση που τρώτε, επιστρέψτε αργότερα να τη διαβάσατε. Συγκεκριμένα, ο Billy-Joe φοράει τις ίδιες κάλτσες επί μέρες, ενώ προσθέτει κάποια έξτρα σωματικά υγρά για παραπάνω χρέωση, ή ακόμα φτύνει (και εκσπερματίζει) σε αυτές, εφόσον του ζητηθεί.

H αρχή έγινε με τον 25χρονο να μοιράζεται φωτογραφίες του σώματός του στο ίντερνετ, ενώ στη συνέχεια δεχόταν πολλά μηνύματα για ρούχα του. Βλέποντας την ευκαιρία να γεννιέται μπροστά στα μάτια του, την άρπαξε και ξεκίνησε να στέλνει χρησιμοποιημένα εσώρουχα, κάλτσες και ρούχα γυμναστικής.

Σε αυτό το ταξίδι, ο Billy-Joe έχει την απόλυτη υποστήριξη της κοπέλας του, Chelsea, καθώς και της LGBTQ+ κοινότητας, η οποία, όπως λέει, είναι το κύριο κοινό του.

Πολλοί από τους αγοραστές του είναι Αμερικανοί – οι οποίοι λατρεύουν τις Nike κάλτσες – ενώ έχει και τακτικούς πελάτες που πληρώνουν συνεχώς για να κάνουν δικό τους το «προϊόν» του. Εν τω μεταξύ, εάν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με τον τομέα, ο Billy-Joe μας ενημερώνει πως όσο πιο ιδρωμένες και ξεχειλωμένες είναι οι κάλτσες του, τόσο καλύτερα. Επίσης, το βασικό μέρος όπου γίνεται η μπίζνα είναι το Instagram.

Πάντως, ο Billy-Joe σημειώνει ότι υποστηρίζει ό,τι φετίχ κυκλοφορεί εκεί έξω, ενώ προσθέτει ότι η καραντίνα έφερε στην επιφάνεια το foot fetish συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια των ανθρώπων να βρουν τι τους ευχαριστεί τη δύσκολη αυτή περίοδο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET