22χρονη φοιτήτρια η μητέρα του «αγγέλου» που βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας!


Μετά από αρκετές ώρες ενδελεχούς έρευνας, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση με το νεκρό μωράκι που βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πριγκιποννήσων.

Η μητέρα λοιπόν, είναι μια από τις ενοίκους της πολυκατοικίας στην οποία εντοπίστηκε το νεκρό «αγγελούδι». Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για 22χρονη φοιτήτρια που κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη από το περιβάλλον και κυρίως από τη μητέρα της, με την οποία κατοικεί στο ίδιο διαμέρισμα.

Η νεαρή σπούδαζε στην Καλαμάτα, ωστόσο μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της επέστρεψε στην Αθήνα με σκοπό να ενημερώσει και τον σύντροφό της. Αυτός όμως, πανικοβλήθηκε κι εξαφανίστηκε αμέσως μετά, με αποτέλεσμα να αφήσει την 22χρονη μόνη τους τελευταίους μήνες, να πάρει τις αποφάσεις της.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μετά την κατάθεση της ίδιας της κοπέλας στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε κι εξέταση DNA, για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες των αστυνομικών.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής κι ενώ η μητέρα της βρισκόταν στην τράπεζα όπου εργάζεται ως υπάλληλος, η νεαρή γέννησε μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματός τους. Στη συνέχεια, έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού με ψαλίδι και τυλίγοντάς το σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το… πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο! Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτήν την απάνθρωπη πράξη λόγω του πανικού μήπως επιστρέψει η μητέρα της και καταλάβει τι είχε συμβεί…

Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση είναι εάν το μωρό έκλαιγε κι αν ναι, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με σκοπό να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Να σημειωθεί ότι το βρέφος πέθανε 12 ώρες μετά τη γέννα, από παθολογικά αίτια, ασιτία κι έλλειψη φροντίδας. Το άτυχο μωρό δεν είχε κακώσεις και εικάζεται ότι είτε απλά αφέθηκε πάνω στην τέντα, είτε έκανε… τραμπολίνο πάνω σε αυτό χωρίς να προκληθούν θανατηφόρα τραύματα.

Πώς την εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ:

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της είχαν πάρει κατάθεση λίγο μετά την εύρεση του νεκρού βρέφους και είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά στην υγεία της. Είχαν επίσης εκτιμήσει πως ενδεχομένως η μητέρα του μωρού να «κρυβόταν» σε κάποιο από τα διαμερίσματα από το σύμπλεγμα των πέντε πολυκατοικιών που έβλεπαν στον ακάλυπτο όπου εντοπίστηκε το άτυχο παιδί. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που αποφάσισαν να της πάρουν δείγμα DNA, το οποίο τελικά ταυτοποιήθηκε με αυτό του νεκρού μωρού και συνελήφθη.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET