ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

22χρονη έπεσε σε κώμα για 16 μέρες και έχασε τα άκρα της από μηχανή καπνού σε συναυλία!

Σπιτάκι μας καλύτερα...

Neopolis Team

24 Απριλίου, 2023

Δε θέλουμε να κάνουμε new fear unlock, μιας κι ακολουθεί πλούσιο σε συναυλίες καλοκαίρι, αλλά καλό είναι να ξέρουμε κάποια πράγματα. Όπως ας πούμε ότι μια διασκεδαστική εμπειρία σαν κι αυτή μπορεί να καταλήξει με εσένα να χάνεις όλα σου τα άκρα… *Ψάχνει να δώσει αλλού τα εισιτήρια που αγόρασε για την Rosalia στην Αθήνα*

Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, το παραπάνω περιστατικό είναι μεν τρου στόρι, αλλά από αυτά τα πολύ σπάνια. Δυστυχώς, η 22χρονη Evelyn Davis στάθηκε πολύ άτυχη, καθώς όπως υποστηρίζει, αρρώστησε βαριά από τη μηχανή καπνού μιας συναυλίας στην οποία παρευρέθηκε τον περσινό Ιούνιο, με αποτέλεσμα να χάσει όλα της τα άκρα. Το χειρότερο βέβαια, ήταν πως κινδύνεψε σοβαρά η ίδια της η ζωή.

Χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, η ίδια είναι πεπεισμένη πως έφταιγε το εν λόγω μηχάνημα, καθώς άρχισε να νιώθει άσχημα αμέσως μετά το event. Επίσης, ένας υπάλληλος της κατασκευαστικής εταιρείας φέρεται να εμφάνισε κι εκείνος πολύ υψηλό πυρετό την ίδια μέρα, πάνω από 40ºC.

Για την Evelyn ωστόσο, η κατάσταση πήρε πολύ άσχημη τροπή, καθώς νιώθοντας χάλια επί μέρες, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με σήψη και πνευμονία. Η 22χρονη βρισκόταν σε κατάσταση παραληρήματος, αφού δε γνώριζε πού ήταν, ούτε αναγνώριζε τους ανθρώπους γύρω της, ενώ έλεγε συνεχώς στη μητέρα της ότι θα πεθάνει.

Στη συνέχεια έπεσε σε κώμα για 16 μέρες, όπου σύμφωνα με την ίδια έβλεπε «τρελά όνειρα», όπως ότι έτρωγε φρούτα σε μια παραλία με τις Kardashians. Κλασικό random όνειρο από αυτά που κάνουμε όλοι.

Πάνω στη 10η μέρα κώματος, οι γιατροί ανακάλυψαν πως πάσχει από τη νόσο των Λεγεωναρίων, μια σπάνια αλλά οξεία νόσος του αναπνευστικού, την οποία κολλάς εισπνέοντας σταγονίδια νερού που περιέχουν κάποια συγκεκριμένα βακτήρια – εξού και το πόρισμα ότι έφταιγε το μηχάνημα καπνού της συναυλίας.

Για να σταθεροποιηθεί η πίεση του αίματός της έπαιρνε φάρμακα, τα οποία εν τέλει έκοψαν την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν. Και μόνο το γεγονός ότι ζει, αποτελεί θαύμα σύμφωνα με τους γιατρούς, πόσο μάλλον ότι περπατάει κιόλας. Οι πιθανότητες που της είχαν δώσει ότι θα ξαναπερπατήσει ήταν ελάχιστες ή και μηδενικές, αλλά μόλις 2 μήνες μετά τον ακρωτηριασμό των ποδιών της, η Evelyn στάθηκε ξανά όρθια. Επισκέφτηκε μάλιστα τον γιατρό που δεν της έδινε καμία ελπίδα να ξαναπερπατήσει και τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη για το πόσο απόλυτος ήταν απέναντί της.

Πλέον, η 22χρονη Evelyn δηλώνει ότι έχει επιστρέψει στον παλιό, χαρούμενο εαυτό της, έχοντας αποδεχθεί κι αγκαλιάσει την κατάσταση ως έχει. Κάνει φυσικοθεραπείες δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και ασκήσεις σε πισίνα, ενώ φοράει προσθετικά πόδια και βιονικά χέρια. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν έχει σταματήσει να ονειρεύεται, ελπίζοντας να ανοίξει μια σχολή οδήγησης, να γίνει μοντέλο και στο μέλλον να γίνει συνήγορος του ασθενή.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Βιολογία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Μαθηματικά Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Αρχαία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Σε Μαθηματικά, Αρχαία και Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές!

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET