Μουσική

1987: Απόλαυσε σε πρώτη μετάδοση το νέο album του SNIK μέσα από το Jägermeister Live Arena!

Εξασφάλισε τώρα το εισιτήριό σου αγοράζοντας τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα του Jägermeister!

Neopolis Team

11 Ιανουαρίου, 2022

 Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα, επιστρέφει με του νέο ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο «1987», από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

O δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του ετοιμάζεται να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα και να δημιουργήσει τα νέα μουσικά trends της εποχής με το νέο του album «1987» – ένα album γεμάτο smash hits, ανατρεπτικές συνεργασίες και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών.

Έτσι, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να απολαύσουμε τον SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση του νέου του album, μέσα από το καινοτόμο concept του Jägermeister Live Arena και την πλατφόρμα της Viva.

Το Jägermeister έχει φροντίσει η βραδιά αυτή να είναι απολαυστική από το σπίτι με ειδικά combos είτε ατομικά, είτε για να παρακολουθήσετε το μοναδικό Live με φίλους. Με την αγορά κάθε combo κερδίζετε αυτόματα και τον ατομικό κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα της Viva. 

Βρείτε τα μοναδικά combos που θα σας δώσουν το χρυσό κωδικό, είτε μέσα από το επίσημο e-shop του Jagermeister είτε μέσα από το E-food, ενώ εισιτήριά θα διατίθενται φυσικά και μέσα από την πλατφόρμα της Viva.

Μη μείνεις όμως στα combos, κάνε δική σου και τη συλλεκτική φιάλη που θα κυκλοφορήσει, σε περιορισμένο αριθμό, με το νέο εξώφυλλο του πιο δημοφιλή Έλληνα ράπερ καλλιτέχνη, αποκλειστικά στο e-shop του Jägermeister. 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

BINGE WATCHING

Το καστ των Friends συζητάει για reunion ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στον Matthew Perry!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET