fbpx

17χρόνοι μπουκάρουν σε σπίτι 15χρονου γιατί χρωστούσε, φεύγουν με 15€ και μια σαμπάνια!


*Ο Mad Clip νιώθει περήφανος στην τοποθεσία κότερο*

Τα σημερινά παιδιά (όσο boomers κι ας μας κάνει να ακουγόμαστε αυτό), έχουν μεγαλώσει αλλιώς. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Είναι άλλες οι επιρροές, άλλα και τα πρότυπα. Και πλέον, αρχίζουμε να επιβεβαιωνόμαστε εμείς που περάσαμε εφηβεία με Νίκο Γκάνο και ‘Last Summer’.

Όταν τα απογευματάκια που δεν έχεις φροντιστήριο ακούς για γκάνια, ξέκ@λα και κασέρι, κάπως επηρεάζεται η κοσμοθεωρία σου και αρχίζεις να ζεις βάσει του κηρύγματος των μεγάλων τράπερζ. Έτσι εξηγείται και το περιστατικό που συνέβη στα ΒουΠου.

Όσο κι αν σας σοκάρει, τα 17χρονα και 15χρονα πλέον έχουν κόντρες μεταξύ τους για δανεισμένα λεφτά ύψους 50-100 ευρώ, τη στιγμή που εμείς με ντροπή ζητάγαμε από φίλο να μας δώσει 1€ να πάρουμε μια τυρόπιτα από το κυλικείο (true story). Το οποίο, να σημειωθεί, ότι το επιστρέφαμε την επόμενη κιόλας μέρα! Feel φλωράκι yet; 

Τώρα λοιπόν τα ντίλια είναι κατά πολύ μεγαλύτερα όπως φαίνεται, με τους ανήλικους να μεγαλώνουν μέσα στην αλητεία (την αληθινή, όχι αυτή του Stan) και να μπουκάρουν μέχρι και σε σπίτια. Κάτι τέτοιο παίχτηκε και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπου δύο 17χρονοι μπήκαν στην κατοικία 15χρονου – οι γονείς του οποίου έλειπαν – για να λύσουν κάτι οικονομικά θεματάκια. Το ύψος αυτών άγγιζε τα 50 ευρώ σύμφωνα με το θύμα, ενώ οι δράστες υποστηρίζουν ότι ήταν 100 τα ευρώπουλα που τους χρωστούσε. Σε κάθε περίπτωση, συμφωνούμε όλοι πως είναι ύποπτα μεγάλο το ποσό για να δανειστεί ένας 15χρονος.

Αν και στη Βίβλο της τραπ μουσικής, είναι ξεκάθαρες οι εντολές για το πού πρέπει να πηγαίνουν τα λεφτά…

Το σχέδιο όμως των 17χρονων δεν πήγε πολύ καλά, καταλήγοντας να αρπάξουν 15€ και μια σαμπάνια – για τον εορτασμό της αποτυχημένης τους προσπάθειας λογικά. Όπως ανέφερε το φερόμενο θύμα, οι «διαρρήκτες» έκαναν άνω κάτω το σπίτι κατά την αναζήτηση, προκαλώντας μάλιστα ζημιές, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν με τα λάφυρά τους για λίγη ώρα.

Τότε, το αγόρι κάλεσε τη θεία του να την ενημερώσει για το περιστατικό, εκείνη πήγε αμέσως στο σπίτι και του έδωσε τα 100€ για να λυθεί το πρόβλημα. Νομίζω εδώ είναι safe να πούμε πως δεν άλλαξαν μόνο οι σημερινοί έφηβοι αλλά και το πώς τους αντιμετωπίζει η οικογένειά τους. Εμείς σαν 15χρονα θα παίρναμε μια παντόφλα στο κούτελο κι όχι 100€ στο χέρι…  Αλλά anyway, δεν μπλέκουμε σε αυτά.

Στη συνέχεια, οι γονείς του αγοριού επέστρεψαν στο σπίτι, έμαθαν για το συμβάν και απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να το καταγγείλουν.

Πάντως, δεν μπορούμε να πούμε, μεγαλώνει ωραία γενιά!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET