ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

123fitness | Η εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τη Γυμναστική!

Το 123fitness είναι η πρώτη ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα στην Ελλάδα, που ήρθε για να σας προσφέρει έναν νέο τρόπο για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Πλέον, μπορείτε να κλείνετε online υπηρεσίες του fitness με γυμναστές και γυμναστήρια, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε. Μέσα σε τρία μόλις βήματα, απ’ την οθόνη του υπολογιστή ή […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2015

Το 123fitness είναι η πρώτη ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα στην Ελλάδα, που ήρθε για να σας προσφέρει έναν νέο τρόπο για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Πλέον, μπορείτε να κλείνετε online υπηρεσίες του fitness με γυμναστές και γυμναστήρια, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε. Μέσα σε τρία μόλις βήματα, απ’ την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας, κλείνετε personal ή group μάθημα. Πολύ εύκολα, διαλέγετε είδος γυμναστικής, το γυμναστή που προτιμάτε και στέλνετε online αίτημα με τη μέρα, ώρα, τρόπο πληρωμής και πού θα γίνει το μάθημα.

Πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής από το ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχοι γυμναστές από κορυφαίες ιδιωτικές σχολές εκπαίδευσης, διαθέτουν επαγγελματικό προφίλ γυμναστή στο 123fitness και είναι διαθέσιμοι για να κλείσετε μάθημα μαζί τους. Όλα τα προφίλ έχουν πλούσιο υλικό με φωτογραφίες, πιστοποιήσεις, αξιολογήσεις, περιοχές που διδάσκει ο γυμναστής και αν διαθέτει δικό του χώρο, ώστε να επιλέγετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, τον ιδανικό για εσάς. Κάθε φορά μπορεί να είναι ένα νέο είδος γυμναστικής, ένας διαφορετικός γυμναστής, χωρίς δεσμεύσεις, πληρώνοντας απευθείας στο γυμναστή.

Καθημερινά προστίθενται γυμναστές και γυμναστήρια για να σας παρέχουν τη νέα μορφή booking υπηρεσιών του fitness.

Η πρώτη beta έκδοση είναι διαθέσιμη για υπολογιστή, laptop και tablet, ενώ αναμένεται σύντομα η εφαρμογή για Android και iOS.

Μπείτε κι εσείς στο www.123fitness.gr, κάντε δωρεάν εγγραφή και κλείστε μάθημα με το γυμναστή σας μέσα σε λίγα μόλις κλικ!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

HAPPY BODY

10+1 tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις διατροφή χωρίς να τα βρεις σκούρα!

ΟΜΟΡΦΙΑ

CeraVe: Νέο Hydrating Hyaluronic Acid Serum με πανίσχυρα συστατικά για λείο & απαλό δέρμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET