ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 πράγματα που θα καταλάβει κάθε κοπέλα που θα δει την κολλητή της το Πάσχα, μετά από πολύ καιρό!

Το δέσιμο που μπορεί να συναντήσει κανείς ανάμεσα σε δύο κολλητές είναι πολλές φορές τόσο δυνατό, που μπορεί ακόμα και να συγκριθεί με τους οικογενειακούς δεσμούς. Αν λοιπόν δύο τέτοιες φίλες, ή καλύτερα αδερφές, βρίσκονται μακριά, είναι σαν να λείπει από την κάθε μια ένα κομμάτι του εαυτού της. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι […]

Default avatar

Guest Author

11 Απριλίου, 2017

Το δέσιμο που μπορεί να συναντήσει κανείς ανάμεσα σε δύο κολλητές είναι πολλές φορές τόσο δυνατό, που μπορεί ακόμα και να συγκριθεί με τους οικογενειακούς δεσμούς. Αν λοιπόν δύο τέτοιες φίλες, ή καλύτερα αδερφές, βρίσκονται μακριά, είναι σαν να λείπει από την κάθε μια ένα κομμάτι του εαυτού της. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι μισά, αν δεν τα μοιραστείς και δεν τα βιώσεις ταυτόχρονα με την κολλητή σου.

Μπορεί να βοηθάνε σ’ αυτό το τηλέφωνο ή τα social media, καθώς ό,τι και να σου συμβεί μπορείς να το μοιραστείς μαζί της, αλλά τις περισσότερες φορές σου λείπει αυτό το ταυτόχρονο βλέμμα όταν συμβαίνει κάτι που σας επηρεάζει ή η ίδια έκφραση που παίρνετε όταν οι σκέψεις σας συναντιούνται.

Οι μέρες του Πάσχα, λοιπόν, είναι μέρες που σε κάνουν να ξεχνάς για λίγο αυτήν την απόσταση και να ζεις στιγμές με την κολλητή σου που σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την προηγούμενη φορά που συναντηθήκατε.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε πράγματα που θα καταλάβει κάθε μία από εμάς, αν η κολλητή της σπουδάζει ή μένει μακριά και θα τη συναντήσει αυτές τις μέρες:

1. Eίσαι πολύ ανυπόμονη.

2. Για την ακρίβεια πάρα πολύ ανυπόμονη…

3. Nιώθεις τρομερό ενθουσιασμό.

4. Eίσαι έτοιμη για τρελά ξενύχτια.

5. Kαι στη συνέχεια για πολύωρες συζητήσεις…

6. Βασικά για ασταμάτητες συζητήσεις!

7. Στο τέλος βεβαία, θα καταλήξετε να μιλάτε και πάλι για γκόμενους…

8. Σας ξετρελαίνει, ωστόσο, να κουτσομπολεύετε κι όλους τους κοινούς γνωστούς.

9. Ακόμα πιο πολύ όμως σας ξετρελαίνουν τα ψώνια, οπότε κάπου στο πρόγραμμα θα χωρέσετε και μια βόλτα στα μαγαζιά.

10. Ε και σίγουρα μία πασαρέλα, τόσο πριν όσο κι αφού αγοράσετε τα ρούχα, δεν μπορεί να λείπει!


Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε αυτήν την αδημονία σας για λίγες ώρες ή ακόμα και για λίγες μέρες ακόμη, και σίγουρα η στιγμή της συνάντησης και της επανένωσης σας θα είναι μαγευτική!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET