ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 κομπλιμέντα που οι άντρες λατρεύουν να ακούνε από τις κοπέλες τους!

Αυτά είναι μερικά κομπλιμέντα που οι άντρες λατρεύουν να τους κάνουν οι κοπέλες τους:

Θεώνη Σταματοπούλου

16 Φεβρουαρίου, 2021

Unsplash

Μα πείτε μου, τι πιο ωραίο από το να ακούς κομπλιμέντα από το ταίρι σου; Μπορεί εμείς οι κοπέλες να έχουμε συνηθίσει λίγο περισσότερο στο άκουσμά τους, όμως και η καρδούλα των αγοριών το ίδιο γρήγορα χτυπάει όταν δέχονται όμορφα λόγια. Μην τα βλέπετε έτσι σκληρά κι αδιάφορα που το παίζουν, κατά βάθος το θέλουν πολύ ένα σχόλιο που θα τους ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα τους κάνει να καταλάβουν ότι αρέσουν. Γιατί στην τελική, αυτό είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση: να συνεχίσεις να βλέπεις τον άλλον όπως τον πρωτογνώρισες ακόμα και χρόνια μετά.

Επειδή λοιπόν και ο σύντροφός σου θέλει να νιώθει όμορφος, ελκυστικός, απαραίτητος και να ξέρει ότι αναγνωρίζονται όλα όσα κάνει και λέει, να του το λες συχνά και να του φτιάχνεις τη διάθεση όπως ακριβώς στη φτιάχνει κι εκείνος με τα γλυκόλογά του.

Αυτά είναι μερικά κομπλιμέντα που οι άντρες λατρεύουν να τους κάνουν οι κοπέλες τους:

#1 «Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.»

Καλ  Είναι απίστευτα ερεθιστικό και κολακευτικό για έναν άντρα, να του πεις ότι σου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, υπονοώντας ότι είναι έξυπνος. Μάλιστα, υπάρχει και όνομα για αυτή την περίπτωση και είναι sapiosexual (ένα άτομο που προσελκύεται σεξουαλικά από την εξυπνάδα ενός μυαλού, πριν να δώσει βάση στην εξωτερική εμφάνιση). Είναι μεγάλο τονωτικό επομένως για τον εγωισμό του, να του πεις ότι θαυμάζεις τον τρόπο που σκέφτεται.

#2 «Σου πάει πολύ αυτό το φούτερ/τζιν/μπλουζάκι/ζακέτα κλπ…»

Όπως αρέσει σε εσένα να σου κάνει κάποιος ένα κοπλιμέντο για την εμφάνισή σου, το ίδιο αρέσει και στο αγόρι σου. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τον δεις να ετοιμάζεται και να φτιάχνεται, άρπαξε την ευκαιρία και πες του πόσο του πάει αυτό το κούρεμα, αυτό το μπλουζάκι ή γενικότερα το ντύσιμο και θα του έχεις φτιάξει κατά πολύ την ημέρα!

#3 «Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω»

Υπάρχουν φορές που δεν εκτιμάμε όσο θα έπρεπε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Ξεχνιόμαστε, παρασυρόμαστε από την καθημερινότητα, είμαστε εγωιστές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να ισχύει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να εκφράζεις συνέχεια την ευγνωμοσύνη σου και την αγάπη σου στους ανθρώπους που θεωρείς σημαντικούς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Γενικά δεν είναι καλό να θεωρούμε κανέναν δεδομένο. Υπενθύμισέ του πόσο τυχερή είσαι που τον έχεις και θα σου σκάσει ένα χαμόγελο που θα σε κάνει εξίσου χαρούμενη!

#4 «Πιάνουν τα χέρια σου»

Το συγκεκριμένο κοπλιμέντο μπορεί να εκληφθεί με δύο τρόπους: Είτε για κάποια χειρονακτική εργασία που έκανε και εσύ δεν τα κατάφερες (πχ. σήκωσε κάτι βαρύ ή καθάρισε το σιφώνι) ή ακόμα καλύτερα, για τις επιδόσεις του στο σεξ. Και πιο συγκεκριμένα, στην δεξιοτεχνία των δαχτύλων του που κάνουν μαγικά στο κορμί σου. Πίστεψέ με, αυτό κι αν είναι ένα κοπλιμέντο που θα εκτιμήσει δεόντως.

#5 «Η οικογένεια/οι φίλοι σου είναι τόσο καλοί»

Το να τα έχεις καλά με την οικογένεια και τους φίλους της σχέσης σου δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο. Λάθος βέβαια, γιατί πρόκειται για ανθρώπους που μας επηρεάζουν πολύ και είναι σημαντικό να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τη συμπάθειά τους. Άπαξ και γίνει αυτό λοιπόν, έχεις κερδίσει πολλούς έξτρα πόντους, να ξέρεις. Ειδικά όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και χαίρεις εκτίμησης τόσο από τους φίλους όσο και από την οικογένειά του. Να του το δείχνεις και να του το λες λοιπόν, γιατί τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

#6 «Νιώθω τόσο ασφαλής μαζί σου»

Η ασφάλεια είναι σημαντική σε μία σχέση και κυρίως η ψυχική και συναισθηματική. Όταν εμπιστεύεσαι απόλυτα το σύντροφό σου και ξέρεις ότι θα είναι δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί, πραγματικά δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Υπενθυμίζοντάς του το λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσεις ασυγκίνητο. Είναι βασικός στόχος πολλών αντρών, να κάνουν τις κοπέλες τους να νιώθουν ασφαλείς στη σχέση και όταν το καταφέρνουν, νιώθουν ότι έχουν κάνει κάτι πολύ καλά.

#7 «Κάνεις το καλύτερο σεξ, το ευχαριστιέμαι όσο ποτέ»

Εάν τα παραπάνω κοπλιμέντα δεν τον συγκινήσουν (πολύ δύσκολο βέβαια), τότε το να πας το παιχνίδι στο κρεβάτι, θα είναι η «καταστροφή» του. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον κάνει να χαρεί περισσότερο από το να του πεις ότι κάνει καλό σεξ, ότι σου προσφέρει τη μέγιστη ευχαρίστηση, ότι έχει φανταστικές επιδόσεις και γενικά ταιριάζετε απόλυτα στο κομμάτι αυτό. Η επιβεβαίωση στο σεξ για έναν άντρα είναι υψίστης σημασίας, άσε που με τα καλά σου λόγια του δίνεις κίνητρο να ξεπερνάει συνεχώς τον εαυτό του. Είναι υπέρ και των δυο σας.

#8 «Μυρίζεις υπέροχα»

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες δίνουν απίστευτη βάση στη μυρωδιά. Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ή θα σε τραβήξουν ή θα σε απωθήσουν από κάποιον. Δίνουμε προσοχή στη μυρωδιά του άλλου, γιατί τα πάντα είναι χημεία. Το να του κάνεις κοπλιμέντο επομένως για την κολόνια ή το after shave του που τον κάνουν να μοσχομυρίζει, θα του αρέσει πολύ. Trust me.

#9 «Μου αρέσεις ακριβώς όπως είσαι»

Πολλές φορές ξυπνάμε το πρωί και δε νιώθουμε στα καλύτερά μας. Σε όλους έχει συμβεί να νιώθουν ότι δεν είναι όμορφοι, ότι το after sleep λουκ τους δεν είναι κι ό,τι πιο ελκυστικό και γενικά ότι μπορεί να μην είναι πλέον ελκυστικοί. Εκεί φαίνεται ο καλός ο σύντροφος όμως, που θα φροντίσει να boostάρει και να τονώσει την εικόνα του άλλου, λέγοντας το πολύ απλό «Μου αρέσεις ακριβώς όπως είσαι και σε αγαπάω γι’ αυτό ακριβώς που είσαι». Ε, εκεί τελειώνουν όλα. Έρχεσαι στα συγκαλά σου και καταλαβαίνεις τι έχεις δίπλα σου.

#10 «Έχεις τόσο χιούμορ. Με κάνεις να γελάω με την καρδιά μου»

Το χιούμορ είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να ξετρελάνει κάθε γυναίκα. Μπορεί να σας βγάλει από δύσκολες, δυσάρεστες και θλιβερές καταστάσεις ως ζευγάρι. Είναι μεγάλο όπλο για έναν άνθρωπο να αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση. Εφόσον είσαι τυχερή ώστε να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου, μην ξεχνάς να του υπενθυμίζεις τους λόγους για τους οποίους τον αγαπάς.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET