ΣΤΥΛ

Τα 4 tips για τέλειο ανδρικό ξύρισμα!

Μπορεί κάθε γιος να μαθαίνει από τον πατέρα του τα μυστικά του ξυρίσματος βάση των συμβουλών που πήρε από τον δικό του πατέρα αλλά και την εμπειρία του. Δεν είναι πάντα σωστές οι συμβουλές που δίνει όμως ο κάθε πατέρας, διότι η επιδερμίδα μας είναι ευαίσθητη κι έχει τα δικά της μυστικά για να μην […]

Neopolis Team

18 Οκτωβρίου, 2015

Μπορεί κάθε γιος να μαθαίνει από τον πατέρα του τα μυστικά του ξυρίσματος βάση των συμβουλών που πήρε από τον δικό του πατέρα αλλά και την εμπειρία του.

Δεν είναι πάντα σωστές οι συμβουλές που δίνει όμως ο κάθε πατέρας, διότι η επιδερμίδα μας είναι ευαίσθητη κι έχει τα δικά της μυστικά για να μην ερεθιστεί κατά το ξύρισμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μυστικά που δίνει ο δερματολόγος, Δρ. Τέρενς Κίνει.

Πρώτα ντους

Ο Δρ. Κίνει συνιστά στους άνδρες, πριν το ξύρισμα να κάνουν πάντα ντους. Το νερό και ο ατμός μαλακώνουν τα γένια και απελευθερώνουν την παγιδευμένη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα.

Στεγνώστε και προετοιμάστε τα γένια σας

Μετά το ντους ταμπονάρετε τα γένια σας με μια πετσέτα. Επειτα, βάλετε ένα ειδικό λάδι, που είναι για πριν το ξύρισμα. Αυτό θα απελευθερώσει τις τρίχες και θα τις κάνει να σηκωθούν όρθιες.

Ξύρισμα προς την κατεύθυνση που μεγαλώνουν οι τρίχες, όχι από την αντίθετη

Πριν στεγνώσει το δέρμα, ξυριστείτε προς την κατεύθυνση που μεγαλώνουν οι τρίχες. Σίγουρα, μπορείτε να πετύχετε ένα πιο βαθύ ξύρισμα, αν στρέψετε τις λεπίδες από την αντίθετη φορά των τριχών. Αυτό, ωστόσο, θα προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα σας.

Ενυδατική κρέμα ή λοσιόν

Αφού τελειώσετε, απλώστε στο δέρμα σας μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή λοσιόν, χωρίς αλκοόλ. Ετσι, θα απαλύνετε το δέρμα σας, αποκαθιστώντας την υγρασία.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Glow Expert 4D: Η νέα σειρά του bioten με καινοτομία που παρέχει 4 δράσεις σε 1 επιλογή!

ΣΤΥΛ

Τα adidas Originals γιορτάζουν τρία classic sneakers με την καμπάνια «1000 BACK»!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

‘Sunshine guilt’: Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει ενοχές όταν έξω έχει ήλιο, αλλά θες να σαπίσεις σπίτι!

ΣΤΥΛ

Basic κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET