ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τα βασικά tips για να μην παχύνεις τώρα που έγινες φοιτήτρια!

Καταρχάς συγχαρητήρια! Τώρα ξεκινά η σχολή, η ενήλικη ζωή και οι ωραίες στιγμές της φοιτητικής ζωής! Είτε μείνεις στο πατρικό σου, είτε σε άλλη πόλη, πολλά πράγματα θα αλλάξουν –συμπεριλαμβανομένου και του βάρους σου, αν δεν προσέξεις. Οι περισσότεροι φοιτητές ειδικά στο πρώτο έτος, παίρνουν κιλά, γιατί φεύγουν από το σπιτικό φαγητό της μαμάς ή, […]

Neopolis Team

18 Σεπτεμβρίου, 2015

Καταρχάς συγχαρητήρια! Τώρα ξεκινά η σχολή, η ενήλικη ζωή και οι ωραίες στιγμές της φοιτητικής ζωής! Είτε μείνεις στο πατρικό σου, είτε σε άλλη πόλη, πολλά πράγματα θα αλλάξουν –συμπεριλαμβανομένου και του βάρους σου, αν δεν προσέξεις.

Οι περισσότεροι φοιτητές ειδικά στο πρώτο έτος, παίρνουν κιλά, γιατί φεύγουν από το σπιτικό φαγητό της μαμάς ή, ακόμα κι αν μένουν με γονείς, βγαίνουν περισσότερο με αποτέλεσμα να τρώνε περισσότερο και να πίνουν περισσότερο. Τι να κάνεις για να μην πέσεις κι εσύ σε αυτή την παγίδα;

1. Βάλε στο πρόγραμμά σου το σούπερ μάρκετ

giphy (1)

Εάν μένεις μόνη σου, φρόντισε να πηγαίνεις μια φορά την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ, ώστε να είναι πάντα το σπίτι σου γεμάτο κι έτσι να αποφεύγεις να παραγγέλνεις συνεχώς απέξω. Εάν έχεις τοστ, σαλάτα, γιαούρτι σπίτι ή έστω κανονικό φαγητό, δεν θα υποκύψεις σε βραδιά πίτσας.

2. Αγόρασε ηλεκτρικές συσκευές μαγειρέματος
Επίσης εάν μένεις μόνη σου για πρώτη φορά, φρόντισε να είναι εξοπλισμένο το σπίτι σου με κουζίνα, ψυγείο κτλ, ώστε αν έχεις περισσότερη διάθεση να μαγειρέψεις κι έτσι να μην καταφεύγεις σε fast food.

3. Μην πίνεις πολύ όταν βγαίνεις έξω

9_high-maintenance-girl

Τα πολλά ξενύχτια αρχίζουν…. και παχαίνουν! Εντάξει, δεν σου λέω, μια φορά πιες –μόνο εάν δεν οδηγάς- , αλλά μην το κάνεις συνήθειο. Πρώτον, κάνει κακό στον οργανισμό σου, στην υγεία σου και –φυσικά!- παχαίνει κιόλας. Πολλοί είναι οι φοιτητές που παχαίνουν τα πρώτα χρόνια στη σχολή, ακριβώς γιατί πίνουν επί καθημερινής βάσεως. Μακριά!

4. Προτίμησε το φαγητό της σχολής
Είτε μένεις μόνη σου είτε με τους γονείς σου, εάν περνάς όλη μέρα στη σχολή, λογικό είναι να πεινάσεις και να πάρεις κάτι να φας. Προτίμησε το φαγητό στη σχολή, που είναι κανονικό φαγητό, μεγάλη μερίδα και σε χορταίνει περισσότερο από μια ζαμπονοτυρόπιτα που έχει φουλ θερμίδες.

Η συνέχεια; Στο αγαπημένο μας Y-olo.gr!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΣΤΥΛ

Basic κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

ΣΤΥΛ

Τα adidas Originals και η Sporty & Rich ανακοίνωσαν την τελευταία τους συνεργασία!

ΣΤΥΛ

H Tommy Hilfiger μας συστήνει την ‘Kendall and Friends’ καμπάνια για την άνοιξη 2024!

HAPPY BODY

10+1 tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις διατροφή χωρίς να τα βρεις σκούρα!

HAPPY BODY

Η adidas επαναλανσάρει τα SUPERNOVA, τα must have παπούτσια για τους runners!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET