BINGE WATCHING

Ρομαντικές κομεντί τις οποίες θα έβλεπε εύκολα κι ένας άντρας!

Το άρθρο γράφτηκε με τον εξής στόχο. Να πειστούν οι άντρες πως δεν είναι όλες οι ρομαντικές ταινίες το ίδιο μελιστάλαχτες όπως το The Notebook και ο Τιτανικός και πως μερικές αξίζει να τις δείτε. Τώρα το κατά πόσο επιτευχθεί, είναι στο χέρι των γυναικών ανάλογα με τα κίνητρα που θα δώσουν. The Proposal   […]

Neopolis Team

25 Οκτωβρίου, 2014

Το άρθρο γράφτηκε με τον εξής στόχο. Να πειστούν οι άντρες πως δεν είναι όλες οι ρομαντικές ταινίες το ίδιο μελιστάλαχτες όπως το The Notebook και ο Τιτανικός και πως μερικές αξίζει να τις δείτε. Τώρα το κατά πόσο επιτευχθεί, είναι στο χέρι των γυναικών ανάλογα με τα κίνητρα που θα δώσουν.

The Proposal

 

0464638001395772748

Μία ταινία που παρουσιάζει μία μοντέρνα σχέση. Θα αρέσει στους άντρες γιατί είναι αστεία, αρκετά ρεαλιστική και αποδεικνύει πως κανείς μπορεί να ερωτευτεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Και φυσικά, επειδή πρωταγωνιστεί η Sandra Bullock!

What Happens in Vegas

 

0476833001395772748

Δεν έχει σαλιαρίσματα, προκαλεί γέλιο και βασίζεται στο «What happens in Vegas, stays in Vegas». Χαλαρή ταινία για ένα απόγευμα Κυριακής την οποία εύκολα μπορούν να δουν και τα αρσενικά της παρέας.

Say Anything

 

0489637001395772748

Κλασσικό λαβ στόρι, όπου ο «αποτυχημένος» ερωτεύεται μία «πετυχημένη». Όλο το σκηνικό παίζεται το καλοκαίρι πριν φύγει η κοπέλα για σπουδές. Θα σας αρέσει.

How to Lose a Guy in 10 Days

 

0499406001395772748

Η όμορφη Kate Hudson και ο σέξι (και οσκαρικός πλέον) Mathew McConaughey είναι οι πρωταγωνιστές της καλύτερης ρομαντικής κομεντί του 2003, όπου μία κοπέλα προσπαθεί με το ζόρι να χάσει το αγόρι της. Έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσετε με τη σχέση σας και να κατανοήσετε τι είναι αυτό που μπορεί να καταστρέψει μία σχέση.

Just Married

 

0486947001395772969

Το να βιάζεσαι να παντρευτείς δεν είναι η καλύτερη ιδέα της περισσότερες φορές. Η ωραία απόδοση των ρόλων, το ρεαλιστικό σενάριο και η ευχάριστη σκηνοθεσία, διδάσκει άντρες και γυναίκες πως η πραγματική αγάπη μπορεί να αντέξει τα πάντα!

There’s Something About Mary

 

0510016001395772748

Μία ταινία που προσφέρει πολλά περισσότερα από τη νεαρή, ξανθιά και σούπερ σέξι, Cameron Diaz. Ωραίο σενάριο με τον πρωταγωνιστή να πηγαίνει για δεύτερη φορά στο ραντεβού που έκανε όταν πήγαινε στο Λύκειο; Θα τα καταφέρει καλύτερα αυτή τη φορά;

Friend With Benefits

 

Mila Kunis as "Jaime" and Justin Timberlake as "Dylan" in Screen Gems' FRIENDS WITH BENEFITS.
Mila Kunis as “Jaime” and Justin Timberlake as “Dylan” in Screen Gems’ FRIENDS WITH BENEFITS.

Είναι η ταινία που με έκανε να αγαπήσω τις ρομαντικές κομεντί. Πολύ πιθανό να συνέβη και σε εσάς το ίδιο. Υπάρχει το «σεξ με φίλη»; Γενικότερα, υπάρχει φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα; Ιδού τα ερωτήματα που γεννιούνται αμέσως μετά το τέλος αυτής της διασκεδαστικής ταινίας. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους θα κάνετε το καλύτερο σεξ! 😉

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET