BINGE WATCHING

Οι πιο MUST νέες σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις να βλέπεις το 2015!

Νέα χρονιά, νέες σειρές προς εξερεύνηση. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο πολυσυζητημένες σειρές που αναμένονται να ξεκινήσουν το 2015. Utopia Είναι πλέον συνηθισμένο το φαινόμενο οι ευρωπαϊκές σειρές να επανέρχονται με ένα remake, made in USA όπως έχουμε δει και με το “The killing” και το “The Bridge”. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα μυστηριώδες […]

Neopolis Team

6 Φεβρουαρίου, 2015

Νέα χρονιά, νέες σειρές προς εξερεύνηση. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο πολυσυζητημένες σειρές που αναμένονται να ξεκινήσουν το 2015.

Utopia

Είναι πλέον συνηθισμένο το φαινόμενο οι ευρωπαϊκές σειρές να επανέρχονται με ένα remake, made in USA όπως έχουμε δει και με το “The killing” και το “The Bridge”. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα μυστηριώδες εικονογραφημένο μυθιστόρημα, μια παρέα 5 φανατικών αναγνωστών που συζητά γι’ αυτό σ’ ένα φόρουμ, και δύο σχιζοφρενείς δολοφόνους που το αναζητούν απεγνωσμένα κατ’ εντολή μιας μυστικής οργάνωσης.

The slap

Το «Χαστούκι» του Ελληνοαυστραλού Χρήστου Τσιόλκα ήταν ένα από τα επιτυχημένα βιβλία του 2008, ενώ φέτος αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η απόδοσή του στους δέκτες της Αμερικής. Το στόρι είναι απλό, ένα χαστούκι σε ένα παιδί που θα πυροδοτήσει εντάσεις και θα αναγκάσει τους πρωταγωνιστές να αναθεωρήσουν τη ζωή και τις σχέσεις μεταξύ τους. Η ιστορία εκτυλίσσεται από την οπτική γωνία του κάθε ενός από τους οκτώ πρωταγωνιστές που περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά του Brian Cox, της Thandie Newton, της Uma Thurman και του Zachary Quinto.

Fortitude

Μία μικρή πόλη στην παγωμένη Ισλανδία όπου η ζωή κυλά αθόρυβα. Όλα αλλάζουν όμως όταν η δήμαρχος αποφασίζει να μετατρέψει την πόλη σε τουριστικό προορισμό με την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Τότε συμβαίνει και το πρώτο φονικό και η ζωή από αθόρυβη γίνεται αναπάντεχα αβάστακτη.

True Detective
H πιο αναμενόμενη σειρά για το 2015. Παρόλο που διανύει την δεύτερη σεζόν της, μπορούμε να τη θεωρήσουμε ως μια ολοκαίνουρια σειρά αφού δεν διατηρεί κανέναν δεσμό με την πρώτη σεζόν. Το στόρι σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, μας μεταφέρει σε μια φανταστική πόλη της Καλιφόρνια όπου ο δήμαρχός της βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, με στοιχεία που παραπέμπουν σε σατανική ιεροτελεστική φρίκη. Τρεις αστυνομικοί αναλαμβάνουν να λύσουν αυτόν το γρίφο.

Better Call Saul
Στο Breaking Bad spin-off, έχουμε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες σε πρόσφατη τηλεοπτική σειρά και άσσο στην επιχείρηση. Ο Saul γυρνά με νέες περιπέτειες που θα του επιτρέψουν να φέρει πίσω (ίσως και σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα) τον Bryan Cranston και Aaron Paul, κάτι που είναι για μας ακόμα πιο συναρπαστικό. Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο 2015.

Daredevil
Βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα της Marvel, ο δικηγόρος Ματ Μέρντοκ μπορεί να είναι τυφλός, αλλά οι υπόλοιπες τέσσερις αισθήσεις του λειτουργούν με υπεράνθρωπη οξύτητα. Την ημέρα, ο Μέρντοκ μάχεται υπέρ των αδικημένων, ενώ τη νύχτα μεταμορφώνεται στον Daredevil, έναν δυναμικό μασκοφόρο εκδικητή που τριγυρνά στους δρόμους της πόλης, έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη.

FUN ZONE

EVENTS

Red Bull Dance Your Style: Ο πιο δυνατός ελληνικός street dance διαγωνισμός επιστρέφει! 

Μουσική

Εταιρεία σε πληρώνει για να ακούσεις το νέο άλμπουμ της Taylor Swift δοκιμάζοντας εσώρουχα!

BINGE WATCHING

Ξεχάστε τους Πειρατές της Καραϊβικής που ξέρατε, η επόμενη ταινία θα είναι reboot!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Το Mega έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν – Το φθινόπωρο και η 3η!

EVENTS

Στο Horrorant Film Festival θα απολαύσεις 3 ταινίες του Lamberto Bava παρουσία του ίδιου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET