ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;

Επιστρέφει ο Χάρι Πότερ!

Η δική μου γενιά, μπορώ να πω ότι μεγάλωσε μαζί με Χάρι Πότερ, Ερμιόνη και Ρόν. Αγαπημένο βίβλιο, και αγαπημένη ταινία σχέδον στους περισσότερους από μας, αλλά και σε μεγαλύτερες γενιές. Και μικρότερες φυσικά.   Μια στεναχώρια γενικά τη νιώσαμε, όταν τελείωσε. Η Βρετανή συγγραφέας όμως, Τζόαν Ρόουλιγνκ, δεν θα μας αφήσει έτσι. Με ένα […]

Neopolis Team

8 Ιουλίου, 2014

Η δική μου γενιά, μπορώ να πω ότι μεγάλωσε μαζί με Χάρι Πότερ, Ερμιόνη και Ρόν. Αγαπημένο βίβλιο, και αγαπημένη ταινία σχέδον στους περισσότερους από μας, αλλά και σε μεγαλύτερες γενιές. Και μικρότερες φυσικά.

 

Μια στεναχώρια γενικά τη νιώσαμε, όταν τελείωσε. Η Βρετανή συγγραφέας όμως, Τζόαν Ρόουλιγνκ, δεν θα μας αφήσει έτσι. Με ένα ακόμα διήγημα, θα μας παρουσίασει τη θρυλική παρέα, σε μεγαλύτερη ηλικία. Θα μας πάει λίγα χρόνια μπροστά, και συγκεκριμένα στην ηλικία των 34.

 

Η παρέα του Χόγκουαρτς, θα ξανασμίξει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κουίντις, όπου θα βρίσκονται στις κερκίδες, των επίτιμων καλεσμένων. Ο Χάρι θα εμφανιστεί με γκρίζα μαλλιά, αλλά με τα ίδια κλασσικά στρογγυλά γυαλιά του. Η Ερμιόνη με τον Ρον, θα έχουν δύο παιδιά, τον Ουγκό και τη Ρόουζ.  Αναμένουμε λοιπόν!

 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο απ’τα τελευταία γυρίσματα:

 

FUN ZONE

Μουσική

Εταιρεία σε πληρώνει για να ακούσεις το νέο άλμπουμ της Taylor Swift δοκιμάζοντας εσώρουχα!

BINGE WATCHING

Ξεχάστε τους Πειρατές της Καραϊβικής που ξέρατε, η επόμενη ταινία θα είναι reboot!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Το Mega έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν – Το φθινόπωρο και η 3η!

EVENTS

Στο Horrorant Film Festival θα απολαύσεις 3 ταινίες του Lamberto Bava παρουσία του ίδιου!

Μουσική

Αγαπημένα τραγούδια από παιδικές σειρές και ταινίες που θέλουμε να γίνουν remake!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET