ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Είσαι νέος/α με στυλ; 25% έκπτωση στο πιο φοιτητικό brand!

H Gap, γνωστή για το νεανικό της πνεύμα, καλωσορίζει τη νέα φοιτητική χρονιά δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να εκφράσουν και να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ με μια προσφορά «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα τους. Από την 1η έως και τις 10 Οκτωβρίου 2015, όλοι οι φοιτητές που θα επισκεφθούν τα καταστήματα GAP, θα […]

Neopolis Team

5 Οκτωβρίου, 2015

H Gap, γνωστή για το νεανικό της πνεύμα, καλωσορίζει τη νέα φοιτητική χρονιά δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να εκφράσουν και να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ με μια προσφορά «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα τους.

Από την 1η έως και τις 10 Οκτωβρίου 2015, όλοι οι φοιτητές που θα επισκεφθούν τα καταστήματα GAP, θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν κομμάτια από την ανδρική και γυναικεία συλλογή με έκπτωση 25%, απλά και άμεσα μόνο με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

Η νέα συλλογή του Φθινοπώρου με διάθεση επιστροφής στα ‘70s, και βασικό πρωταγωνιστή τα τζιν / denim διαθέτει μια πληθώρα νεανικών κομματιών για casual και συνάμα cool εμφανίσεις. Ότι πρέπει για μια  στιλάτη νέα φοιτητική χρονιά ντυμένη με αγαπημένα κομμάτια GAP.

 

Δες περισσότερα εδώ!

 

0212708001443996567

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Coffee Island: Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα του Παν/μίου Πατρών, προχωρά σε μια σημαντική δωρεά!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET