ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αν δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου, τότε αυτός ο τρόπος θα σε βοηθήσει να το κάνεις!

Το κεφάλαιο «πρώην» έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη! Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία που πεισματικά αρνείσαι να προχωρήσεις, ενώ ο πρώην σου βρίσκεται ήδη στην δεύτερη κατά σειρά του σχέση (μετά από ‘σένα βεβαίως), τότε πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα.Όχι μόνη σου,όμως…   Το χέρι βοηθείας σου θα γίνει μια απλή εφαρμογή, που όμως […]

Neopolis Team

14 Σεπτεμβρίου, 2015

Το κεφάλαιο «πρώην» έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη! Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία που πεισματικά αρνείσαι να προχωρήσεις, ενώ ο πρώην σου βρίσκεται ήδη στην δεύτερη κατά σειρά του σχέση (μετά από ‘σένα βεβαίως), τότε πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα.Όχι μόνη σου,όμως…

 

Το χέρι βοηθείας σου θα γίνει μια απλή εφαρμογή, που όμως κάνει θαύματα! Το “Rx Breakup” θα σου χτυπήσει απαλά την πλατούλα με το γνωστό παρήγορο τρόπο της φίλης σου και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το φάντασμα του πρώην, που σε στοιχειώνει ακόμα.

 

Το “Rx Breakup” είναι δημιουργία ενός σύμβουλου σχέσεων και μιας make up artist, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως είναι πολλοί εκεί έξω που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Που θα ήθελαν δηλαδή ορισμένες φορές να μπορούν να μιλήσουν σε κάποιον κι όχι απαραίτητα σε φιλικά πρόσωπα, που ενδεχομένως να μην τους καταλαβαίνουν απόλυτα ή να έχουν κουραστεί από τα αναπάντητα ερωτήματα τους.

 

Η εφαρμογή λοιπόν, επί καθημερινής βάσεως σου εξηγεί την ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ για οτιδήποτε σκέφτεσαι ή αναρωτιέσαι, σε βοηθάει να πάρεις απαντήσεις με πληροφορίες βασισμένες σε επιστημονικές έρευνες. Δεν μένει μόνο εκεί όμως, αφού φροντίζει να αντιμετωπίσεις την κακή σου διάθεση με ασκήσεις και τεχνικές.

 

Δυστυχώς, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευες iOs. Άφησε στην άκρη, λοιπόν, τις σοκολάτες και τις δραματικές/ρομαντικές ταινίες και κατέβασε την εφαρμογή.

 

Και για του λόγου το αληθές:

0325920001442252954

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET