BINGE WATCHING

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η κοπέλα που εμφανίζεται στην αρχή των ταινιών της Columbia Pictures;

Σας πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό ποια μπορεί να είναι η κοπέλα αυτή με έναν πυρσό αναμμένο στα χέρια και ένα μακρύ φόρεμα σε αρχαίο ελληνικό στιλ; Δεν είναι μοντέλο αλλά ούτε και ηθοποιός. Το 1999 η εταιρία αναζήτησε το πρόσωπο που θα ποζάρει, ώστε να ταυτιστεί με το σύμβολο της. Έτσι, ανέθεσαν στον […]

Neopolis Team

20 Δεκεμβρίου, 2012

Σας πέρασε κάποια στιγμή από το μυαλό ποια μπορεί να είναι η κοπέλα αυτή με έναν πυρσό αναμμένο στα χέρια και ένα μακρύ φόρεμα σε αρχαίο ελληνικό στιλ;

Δεν είναι μοντέλο αλλά ούτε και ηθοποιός.

Το 1999 η εταιρία αναζήτησε το πρόσωπο που θα ποζάρει, ώστε να ταυτιστεί με το σύμβολο της. Έτσι, ανέθεσαν στον ζωγράφο Μάικλ Ντίας να βρει μια κοπέλα «της διπλανής πόρτας», που να έχει φρέσκο πρόσωπο αλλά και να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Εκείνος αμέσως έβαλε αγγελία, στην οποία απάντησαν χιλιάδες κορίτσια από όλη την Αμερική. Τελικά κατέληξε σε μια νοικοκυρά από την Λουιζιάνα, την Τζένι Τζόζεφ.

Εκείνη αμέσως έπαιξε τον ρόλο του μοντέλου και πόζαρε. Στη συνέχεια ο ζωγράφος δημιούργησε το λογότυπο της εταιρίας που βλέπουμε συνήθως λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν οι ταινίες της συγκεκριμένης εταιρίας παραγωγής!

 

0468352001355969248

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET