Είναι επίσημο! Ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor!


Τις τελευταίες ημέρες, βλέπουμε στο trailer του Survivor, ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δηλώνει με πολύ σοβαρότητα ότι το Survivor είναι ένα από τα δυσκολότερα τηλεπαιχνίδια και παράλληλα ανακοινώνει και αλλαγές στο παιχνίδι.

Πέρα από τις αλλαγές που θα επηρεάσουν άμεσα το παιχνίδι, έχουμε και ένα πολύ ενδιαφέρον «guest» από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίο δέχθηκε την πρόταση του Τούρκου παραγωγού και σε λίγες ημέρες θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο guest star του πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων, δηλαδή των «Μαχητών» και των «Διασήμων»!

Άλλωστε, ο Σάκης Ρουβάς θεωρείται το κεντρικό πρόσωπο του ψυχαγωγικού τομέα του ΣΚΑΪ και εδώ και αρκετούς μήνες το κανάλι προσπαθούσε να βρει ένα τρόπο που ο διάσημος τραγουδιστής και παρουσιαστής θα μπορούσε να ενώσει τις δυνάμεις του με το Survivor!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουν κυκλοφορίσει, ο Σάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει στα αγωνίσματα, ούτε και να ενταχθεί σε κάποια από τις ομάδες.

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team