ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Μίλα μου βρώμικα… | Αυτή είναι η φράση που απογειώνει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι!

«Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται» λένε και νομίζω πως ισχύει απόλυτα. Η επικοινωνία στο σεξ είναι απόλυτα απαραίτητη, ώστε να δείξει ο ένας παρτενέρ στον άλλο ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες και φαντασιώσεις του, αλλά και τι είναι αυτό που τον ξετρελαίνει περισσότερο. Βέβαια το τι ανάβει τον καθένα δε σημαίνει πως θα […]

Neopolis Team

12 Ιουλίου, 2017

«Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται» λένε και νομίζω πως ισχύει απόλυτα. Η επικοινωνία στο σεξ είναι απόλυτα απαραίτητη, ώστε να δείξει ο ένας παρτενέρ στον άλλο ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες και φαντασιώσεις του, αλλά και τι είναι αυτό που τον ξετρελαίνει περισσότερο.

Βέβαια το τι ανάβει τον καθένα δε σημαίνει πως θα ανάψει το ίδιο και κάποιον άλλο. Τα βρωμόλογα που θέλει να ακούσει ο/η παρτενέρ σου στο κρεβάτι μπορεί να είναι πολύ συγκεκριμένα κι αν τύχει να πεις το λάθος πράγμα και τον/την ξενερώσεις, μάντεψε ποιος δε θα κάνει σεξ απόψε…

Πώς λοιπόν μπορείς να είσαι σίγουρος/η ότι θα πεις τα σωστά προστυχόλογα και θα κάνεις τον/την παρτενέρ σου να απογειωθεί; Μα φυσικά με τη βοήθεια των άστρων!

Μελετώντας τα κουμπιά και τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ζωδίων, βρήκαμε ποια είναι εκείνη η φράση που είναι ικανή να εξιτάρει το κάθε ζώδιο ξεχωριστή κι έτσι να βιώσεις μαζί του μία πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία κι απόλαυση:

 Κριός
«Ποιος θα κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων απόψε;»

Δεδομένου ότι ο Κριός είναι ένα ιδιαίτερα διεκδικητικό ζώδιο κι έχει την τάση να ωθεί τα πάντα στα άκρα, το σεξ με εκείνον είναι κάθε φορά μία γεμάτη εκπλήξεις και συνεχώς εξελισσόμενη εμπειρία. Για τον Κριό το κρεβάτι είναι μία πίστα που μπορεί να ξετυλίξει όλες του τις δυνατότητες και να δεχτεί όλες τις προκλήσεις με ανοιχτές αγκάλες. Μίλησέ του άφοβα με βρωμόλογα, καθώς θα τα δεχτεί όλα με μεγάλη του χαρά. Όσο πιο πρόστυχα κι άσχημα, τόσο το καλύτερο!


 Ταύρος
«Δεν έχεις σταματημό…»

Ενώ ο Ταύρος δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικός κι εκφραστικός πάνω στο σεξ, επιζητά την επιβεβαίωση του συντρόφου του. Θέλει λεπτομερή κι ακριβή περιγραφή των όσων θες να σου κάνει και χωρίς πολλά πολλά όσα ζήτησες θα γίνουν αμέσως πράξη σε σημείο να παρακαλάς να σε λυπηθεί και να σταματήσει. Αν συνοδεύσεις τα λόγια σου με απαλά φιλιά και δαγκώματα θα τον/την έχεις σκλαβώσει εντελώς.


Δίδυμοι
«Μόνο μαζί σου έχω κάνει το (τάδε)…»

Ο Δίδυμος αναζητά σαν τρελός τα βρωμόλογα, αφού με αυτά η φαντασία του δεν τιθασεύεται με τίποτα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι «φτιάχνεται» περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο με τα πρόστυχα λόγια. Επειδή του αρέσει να είναι πρωτοπόρος και να κάνει πράγματα που οι άλλοι δεν έχουν καν σκεφτεί, έτσι και του πεις ότι το τάδε πράγμα που σου έκανε δεν στο έχει ξανακάνει κανείς άλλος, θα τον εξιτάρεις αιώνια.


Καρκίνος
«Θέλω να με έχεις αγκαλιά όταν…»

Μαζί με τον Ιχθύ, ο Καρκίνος είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του κύκλου. Ρομαντικός μέχρι αηδίας, θέλει χαδάκια, φιλάκια και πειράγματα για να αφεθεί ολοκληρωτικά. Όταν το κάνει βέβαια, μεταλλάσσεται σε πολύ σεξουαλικό κι ερωτικό ζώδιο. Όσο πιο λεπτομερής είναι κάποιος στην έκφραση των συναισθημάτων του απέναντι σε ένα Καρκίνο, τόσο καλύτερα. Μία αγκαλιά κι ένα στοργικό φιλί μετά το σεξ είναι ό,τι πρέπει.


Λέων
«Είσαι με διαφορά ο/η καλύτερος/η»

Ο Λέων δε θέλει πολλά λόγια, αλλά πράξεις. Είναι κυνηγός και θέλει να έχει τον έλεγχο στα πάντα. Θέλει διαρκώς επιβεβαίωση. Να του λες ότι είναι ο ένας και μοναδικός και σαν αυτόν δεν υπάρχει άλλος. Κάθε φορά που το ακούει δε, σου το αποδεικνύει αμέσως. Δεν είναι μονάχα ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά και του κρεβατιού. Ο θαυμασμός σου για το κορμί, τα προσόντα και τις αντοχές του θα τον κάνουν να σου προσφέρει ικανοποίηση μέχρι να μην αντέχεις άλλο.


Παρθένος
«Με ζαλίζει η μυρωδιά σου»

Ο Παρθένος δεν το πολυέχει με τα προστυχόλογα, οπότε καταφεύγει σε άλλες τακτικές. Είναι κατά βάση εγκεφαλικό ζώδιο και δε θες σε καμία περίπτωση να ξεκινήσεις συζήτηση μαζί του πάνω στο σεξ, γιατί δε θα τελειώσετε ποτέ. Μιας και δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αισθήσεις, αν του πεις κάτι που να σχετίζεται με το άρωμά του ή τον τρόπο που σε αγγίζει, θα τον ξετρελάνει.


Ζυγός
«Απλά κοίτα με στα μάτια…»

Κι ο Ζυγός με τη σειρά του είναι από τα πιο μετριοπαθή ζώδια στο ζήτημα των βρωμόλογων. Θα κάνει την προσπάθειά του, αλλά με το γάντι και θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να φτάσετε σε ερωτική διέγερση. Του αρέσει να παρατηρεί και να θαυμάζει, οπότε τα μάτια σου τίθενται στο επίκεντρο της προσοχής για εκείνον. Θέλει να σε κοιτάζει δίχως αύριο.


Σκορπιός
«Κάνε με να ξεχάσω όλους τους άλλους…»

Το σεξ με έναν Σκορπιό θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη σου. Είναι το πιο ερωτικό και παθιάρικο ζώδιο του κύκλου. Μία ερωτική εμπειρία μαζί του θα σε κάνει να ξεχάσεις ακόμη και το όνομά σου. Δε χωρούν ευγένειες και καθωσπρεπισμοί στο κρεβάτι ενός Σκορπιού. Όσα περισσότερα τα προστυχόλογα, τόσο καλύτερα. Έτσι και του ζητήσεις να σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις έως τώρα ερωτικές σου εμπειρίες, ετοιμάσου να περάσεις ολόκληρες μέρες μέσα σε μία κρεβατοκάμαρα.


Τοξότης
«Θέλω να κάνω τα πάντα μαζί σου…»

Ο Τοξότης είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Ναι μεν απολαμβάνει τα πρόστυχα λόγια, αλλά αυτά δεν έχουν τεράστια επίδραση στις επιδόσεις του. Τι τα λες, τι δεν τα λες, είναι το ίδιο και το αυτό. Αυτό που θέλει ο Τοξότης είναι να είσαι ετοιμοπόλεμος/η κάθε στιγμή για όλα, δίχως ταμπού και προκαταλήψεις. Αν καταλάβει ότι έχει το ελεύθερο να δοκιμάσει μαζί σου τα πάντα δίχως περιορισμούς, θα τον έχεις για πάντα του χεριού σου.


Αιγόκερως
«Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις…»

Είναι τόσο εγωιστής και κυρίαρχος που θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα. Μην επιχειρήσεις καν να του πεις βρωμόλογα, γιατί θα ξενερώσει. Θα νομίσει ότι πας να του κλέψεις την κυριαρχία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του παραδοθείς εντελώς και να τον αφήσεις να σε κάνει ό,τι θέλει εκείνος. Έτσι θα είστε ευχαριστημένοι κι οι δύο.


Υδροχόος
«Πιο σιγά… Θα μας ακούσουν όλοι!»

Ετοιμάσου για μεγάλα ρεζιλέματα με τον Υδροχόο. Όταν περνάει καλά, δεν σκαμπάζει από τίποτα. Του αρέσουν τα απαγορευμένα και τα επικίνδυνα. Γι’ αυτό κι αν του πεις να κάνει λίγο κράττει ή ησυχία επειδή θα σας ακούσει όλη η πολυκατοικία, εκείνος θα γουστάρει πολύ. Θα δώσει μάλιστα μεγαλύτερο πόνο από ό,τι πριν! Χα χα.


Ιχθείς
«Θέλω να τελειώσουμε μαζί…»

Τα ψάρια είναι ζώδιο που πάσχει από διπολισμό. Έχει απίστευτες εναλλαγές στη διάθεσή του, περισσότερο κι από τον Καρκίνο. Με έναν Ιχθύ ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Ή που θα ξετρελαθεί με τα προστυχόλογα και θα ζητάει κι άλλο ή που θα ξενερώσει εντελώς. Δεν μπλέκεις! Σαν ρομαντική ψυχή που είναι ωστόσο και μόνο στο άκουσμα ότι θες να τελειώσετε μαζί, θα τον κάνεις να λιώσει και να τελειώσει.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET