fbpx

Ζευγάρια κάνουν σεξ συγκεκριμένους μήνες ανάλογα με το ζώδιο που θέλουν να βγει το παιδί!


Όσο και να λέμε ότι δεν ασχολούμαστε με τα ζώδια, όλοι γνωρίζουμε 2-3 βασικά πραγματάκια. Ι mean όταν ακούς Δίδυμος ξέρεις ότι πρέπει να τρέξεις χιλιόμετρα μακριά. #sorrynotsorry

Τι γίνεται λοιπόν όταν θες να κάνεις παιδί, αλλά δε θες με τίποτα να γεννηθεί σ’ έναν συγκεκριμένο αστερισμό; Να σου τύχει κάνας Υδροχόος και να έχετε μπιφ για το υπόλοιπο της ζωής σας; Μακριά!

Αυτή ακριβώς την σκέψη έχει ένα μεγάλο ποσοστό νέων wannabe γονεών, οι οποίοι θέτουν σαν κριτήριο γέννησης το ζώδιο του παιδιού. Βάζουν δηλαδή στο πρόγραμμά τους την προσπάθεια για απογόνους συγκεκριμένους μήνες και μέρες το χρόνο, ώστε να μην πέσουν σε αστρολογικά λάθη.

Και ρωτώ εγώ: τι γίνεται όταν θέλεις να κάνεις Λέοντα και βγαίνει εφταμηνίτικο το παιδί aka Δίδυμος; Το ξαναβάζεις μέσα;

Σύμφωνα λοιπόν με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την OnePoll, ανάμεσα σε ένα δείγμα 2.000 Αμερικάνων, αποδείχθηκε ότι οι Millennials είναι πολύ πιο picky όσον αφορά το ζώδιο του παιδιού τους, με ποσοστό 31%, και η Gen Z ακολουθεί με ποσοστό 25%. Τους Baby Boomers δεν τους πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας, αφού μόνο ένα 5% θα το λάβει υπόψιν του. Κι αυτό ίσως εξηγεί πολλά (ακούς μάνα;)!

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια τα πιο συχνά ζώδια είναι ο Σκορπιός, ο Δίδυμος και ο Παρθένος. Για τον τελευταίο θα υποθέσω ότι το πήγαιναν για Ζυγό και τους βγήκε Παρθενάκι, αλλιώς δε βρίσκω κάποιον λόγο να θέλει κανείς να βγει το μωρό του επικριτικό και να τον κοιτάει έτσι:

Αν σας φαίνονται τραβηγμένα όλα αυτά, να ξέρετε ότι έχει ανοίξει κουβέντα και στο Reddit. Επίδοξες μανούλες ανταλλάσσουν απόψεις επί του θέματος, εκφράζοντας την ανησυχία τους ότι οι σύντροφοί τους δε τις συμμερίζονται.

Ένας χρήστης έγραψε: «Αποφεύγω το σεξ το Φεβρουάριο, για να αποφύγω τον Σκορπιό. Τώρα το μόνο που μένει να ανησυχώ είναι η Σελήνη στον Σκορπιό.» Ένας άλλος είπε: «Ο/η καλύτερός/ή μου φίλ@ θέλει να κάνει σεξ μόνο τον Μάρτιο, ώστε το παίδι τ@ να είναι Τοξότης, όπως εγώ.»

Υπάρχει και η άλλη πλευρά βέβαια, που υποτιμά αυτές τις ανησυχίες, με ένα σχόλιο να αναφέρει: «Οποιοσδήποτε σχεδιασμός για τη γέννηση είναι απλά μια ψευδαίσθηση ελέγχου νομίζω, τυπική συμπεριφορά ενήλικων ανθρώπων.»

Εμείς πάντως στο μέλλον περιμένουμε zodiac reveal parties, ατάκες στους διαδρόμους των μαιευτηρίων του τύπου «Μωρό μου, κρατήσου να μη βγει τώρα! Γέννα σε μία ώρα να βγει Αιγόκερως», τους γείτονες να λένε «Έλα να κάνουμε σεξ, είναι η κατάλληλη εποχή για Τοξότες» (σαν να λες, κατάλληλη εποχή για καρπούζια) και άλλα τέτοια!

Άντε βρε και καλούς απογόνους!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET