ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ζευγάρι φοιτητών πιάστηκε να το κάνει στο αναγνωστήριο, αυτό θα πει διάβασμα εξεταστικής!

Μετά θα φταίει ο καθηγητής που τους έκοψε...

Neopolis Team

23 Ιανουαρίου, 2020

Μας είχαν δώσει μια ιδέα οι Peaky Blinders για το πόσο σκληροί κ@ριόληδες είναι εκεί στο Μπέρμιγχαμ, αλλά πλέον το επιβεβαιώνει και η πραγματικότητα. Ακόμα και τα πανεπιστήμια της πόλης αποτελούνται από φοιτητές που λίγο τους απασχολεί το πότε και το πού βρίσκονται, άμα οι ορμές τους δεν τους δίνουν περιθώρια, θα τις ικανοποιήσουν επί τόπου. Κι ας σημαίνει το «επί τόπου» στο αναγνωστήριο της σχολής.

Ένα μερακλίδικο ζευγάρι λοιπόν, όπως γράφει η «The Sun», παίρνοντας τη λάθος έμπνευση από το μέρος που βρίσκονταν, κατέβασαν τα παντελόνια τους και προχώρησαν σε αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι. Πέρασαν δηλαδή λίγο καλύτερα από τους συμφοιτητές τους που διάβαζαν παραδίπλα. Εντωμεταξύ, έτσι τη βγάζουμε κι εμείς την υποχρέωση.

Σε κάποιους βέβαια απέσπασαν την προσοχή, καθώς ένα τέτοιο θέαμα δεν το συναντάς καθημερινά, οι οποίοι μάλιστα άρχισαν να βιντεοσκοπούν το περιστατικό. Χωρίς αυτό να απασχολήσει το ζευγάρι, που μάλλον ούτε πήγε το μυαλό τους ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να πιαστούν στα πράσα, πίσω από την τζαμαρία (μια κουρτίνα δεν είχε να τραβήξουν;) και τα φώτα επίσης αναμμένα.

Το βιντεάκι (που μπορείς να το δεις εδώ) κατέληξε στο Twitter το περασμένο Σάββατο (τι περίμεναν δηλαδή;), όπου και εκτιμήθηκε αρκετά από τους χρήστες, κερδίζοντας περισσότερα από 5.000 likes.

Αυτό βέβαια μέχρι να το κατεβάσουν. Η περιγραφεί, δε, που συνόδευσε το υλικό, πήγαινε κάπως έτσι: «Σκέφτεται κανείς να γίνει φοιτητής του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ; Ξανασκεφτείτε το. Αυτό είναι το αναγνωστήριό μας.» Δεν ξέρουμε αν έχουμε στην παρέα παιδιά που σκοπεύουν να κάνουν τις σπουδές τους εκεί, σε περίπτωση που υπάρχετε όμως, τότε είτε που σας άλλαξε γνώμη το παραπάνω περιστατικό, ή που τώρα ψηθήκατε περισσότερο.

Το πανεπιστήμιο από την άλλη, είπε πως γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο και πως γίνονται έρευνες για το συμβάν. Συμφοιτητές κι απόφοιτοι του πανεπιστημίου, το πήραν άλλοι πιο χαλαρά το θέμα, άλλοι πάλι πιο προσωπικά, θεωρώντας πως είναι άλλη μία φορά που η σχολή τους τους ντροπιάζει. Άρα τα συνηθίζει κάτι τέτοια περιστατικά. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET