ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη | Μελλόνυμφο ζευγάρι φοιτητών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο!

Μία εκδρομή στα Χανιά το μεσημέρι της Τετάρτης, έμελλε να εκτυλιχθεί σε οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη μετά από τροχαίο. Ανάμεσα στα θύματα και ένα μελλόνυμφο ζευγάρι φοιτητών.  Το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα κι άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σημειώθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, […]

Neopolis Team

4 Ιανουαρίου, 2018

Μία εκδρομή στα Χανιά το μεσημέρι της Τετάρτης, έμελλε να εκτυλιχθεί σε οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη μετά από τροχαίο. Ανάμεσα στα θύματα και ένα μελλόνυμφο ζευγάρι φοιτητών. 

Το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα κι άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σημειώθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στο ένα αυτοκίνητο, που κινείτο στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, επέβαιναν πέντε άτομα. Επρόκειτο για μια οικογένεια από την Τήλο, που είχε έρθει στην Κρήτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων, προκειμένου οι γονείς να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους. Στο ΙΧ, με οδηγό τον 23χρονο γαμπρό από την Κρήτη, επέβαιναν η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, ως συνοδηγός, και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της και η 15χρονη αδελφή της.

Ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλόνυμφων φοιτητών, αλλά και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Οι δύο μελλόνυμφοι φοιτητές που έχασαν την ζωή τους.

Σε απόσταση λίγων μέτρων προπορευόταν το αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια του νεαρού φοιτητή, η οποία έγινε μάρτυρας όλου του συμβάντος.

Παράλληλα, ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 15χρονη κοπέλα, η κατάσταση της υγείας της οποίας δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν, επίσης, στο ΠΑΓΝΗ και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Για το συμβάν διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που είχε προηγηθεί.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET