ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Ασυγκράτητο ζευγάρι πιάστηκε να κάνει σεξ πάνω σε μηχανή καθώς βρισκόταν εν κινήσει σε λεωφόρο!

Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε αναφερθεί κι εμείς οι ίδιοι για το σεξ σε μηχανή, καθώς και σε περίεργες και τολμηρές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά σίγουρα δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από ένα ακατάλληλο βίντεο όπου ένα νεαρό ζευγάρι πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να κάνει σεξ πάνω σε μηχανή καθώς επιτάχυνε […]

Default avatar

Guest Author

3 Μαρτίου, 2017

Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε αναφερθεί κι εμείς οι ίδιοι για το σεξ σε μηχανή, καθώς και σε περίεργες και τολμηρές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά σίγουρα δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από ένα ακατάλληλο βίντεο όπου ένα νεαρό ζευγάρι πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να κάνει σεξ πάνω σε μηχανή καθώς επιτάχυνε κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου στην Παραγουάη.

Ένας άλλος οδηγός που βρισκόταν στον ίδιο δρόμο εντόπισε το ξαναμμένο ζευγάρι κι επιχείρησε να τραβήξει την άκρως επικίνδυνη κι εντελώς παράνομη αυτή πράξη.

H αστυνομία εξετάζει το υλικό που της έχει δοθεί με σκοπό να κρίνει την τιμωρία των δύο νέων, οι οποίοι θα πληρώσουν το πρόστιμο των 3.000.000 Γκουαρανί ή αλλιώς των 513€.

Αλήθεια, δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονταν αυτοί οι άνθρωποι. Σίγουρα, όλοι θέλουμε να κάνουμε πιο πικάντικη τη σεξουαλική μας ζωή και να δοκιμάζουμε διάφορα τολμηρά και περιπετειώδη πράγματα, αλλά αυτί το πήγαν σε άλλο επίπεδο!

Μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook, δείχνει τον άντρα οδηγό ημίγυμνο, να κοιτάζει προς την κάμερα την ώρα που κάνει σεξ και παράλληλα οδηγάει. Η λεζάντα από κάτω τους περιγράφει ως «καμικάζι πιθήκους».

Είμαστε σίγουροι πως σας έχουν δημιουργηθεί άπειρες ερωτήσεις αναφορικά με το πόσο δυνατό είναι να κάνεις σεξ με αυτόν τον τρόπο, αν κουράζεσαι, αν πονάς, ποιανού ιδέα ήταν τέλος πάντων;

Με το παρακάτω βίντεο ελπίζω να σας λυθούν μερικές από τις απορίες σας. Προσωπικά, σας συμβουλεύω να μην το δοκιμάσετε ΠΟΤΕ!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET