ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δίνονται υποτροφίες 23.500 ευρώ και θέσεις πρακτικής άσκησης από την ΕΥΑΘ.

Με βάση την συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στο ΑΠΘ και την ΕΥΑΘ, θα χορηγηθούν από την ΕΥΑΘ υποτροφίες ύψους 23.500 ευρώ με σκοπό την εκπόνηση της τεχνολογικής και ερευνητικής διαδικασίας. Αναλυτικότερα, τονίζεται πως η συμφωνία προβλέπει χορήγηση δύο ετήσιων υποτροφιών, ύψους 7.000 ευρώ, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Πολυτεχνικής σχολής και της Σχολής Θετικών Επιστημών του […]

Default avatar

Guest Author

9 Μαρτίου, 2017

Με βάση την συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στο ΑΠΘ και την ΕΥΑΘ, θα χορηγηθούν από την ΕΥΑΘ υποτροφίες ύψους 23.500 ευρώ με σκοπό την εκπόνηση της τεχνολογικής και ερευνητικής διαδικασίας.

Αναλυτικότερα, τονίζεται πως η συμφωνία προβλέπει χορήγηση δύο ετήσιων υποτροφιών, ύψους 7.000 ευρώ, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Πολυτεχνικής σχολής και της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και μιας (ανά τέσσερα χρόνια) σε υποψήφιο διδάκτορα του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ιδρύματος, ύψους 9.500 ευρώ/χρόνο και διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι φοιτητές θα επιλέγονται από το πανεπιστήμιο, ενώ μέρος της έρευνας θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της ΕΥΑΘ με συμμετοχή της επιχείρησης.

Πάρα ταύτα, η συμβολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα είναι σημαντική αφού θα προσφέρει την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και τη δυνατότητα αξιοποίησης των εγκαταστάσεων σε θέματα σχετικά με συστήματα πληροφορικής, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, ποιότητας υδάτων και διαχείρισης αποβλήτων, ενώ οι δύο πλευρές θα συνδιοργανώσουν εκδηλώσεις και ερευνητικά προγράμματα.

Η εν λόγω συμφωνία απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές ποικίλων τμημάτων όπως πολιτικοί μηχανικοί, μηχανικοί υπολογιστών, καθώς και νομικοί, οικονομικοί και πολιτικοί επιστήμονες, σε τομείς που αφορούν κυρίως τα τεχνικά έργα και τους υδάτινους πόρους, την έρευνα και τους αυτοματισμούς για την παρακολούθηση των δικτύων και των αναγκών συντήρησης.

Καταληκτικά, μαζί με τις υποτροφίες θα δοθούν στους αντίστοιχους φοιτητές του ΑΠΘ και θέσεις Πρακτικής Άσκησης.

Για να μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες Υποτροφίες και θέσεις Πρακτικής Άσκησης, κάντε like εδώ!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET