ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν σε μία 20χρονη όταν δεν κάνει σεξ!

Όλοι μιλούν για τα πλεονεκτήματα και τα θετικά στοιχεία του σεξ, αλλά κανείς δε μιλάει για το πόσο υπερεκτιμημένο είναι κάποιες φορές. Δεν αντιλέγω πως είναι δύσκολο να φανταστείς τον εαυτό σου εκεί που είχες ενεργή σεξουαλική ζωή, ξαφνικά να πέφτεις σε περίοδο ξηρασίας, αλλά είναι μέχρι να σου συμβεί. Όταν κόψεις το σεξ για […]

Θεώνη Σταματοπούλου

28 Απριλίου, 2017

Όλοι μιλούν για τα πλεονεκτήματα και τα θετικά στοιχεία του σεξ, αλλά κανείς δε μιλάει για το πόσο υπερεκτιμημένο είναι κάποιες φορές. Δεν αντιλέγω πως είναι δύσκολο να φανταστείς τον εαυτό σου εκεί που είχες ενεργή σεξουαλική ζωή, ξαφνικά να πέφτεις σε περίοδο ξηρασίας, αλλά είναι μέχρι να σου συμβεί.

Όταν κόψεις το σεξ για κάποιο διάστημα, θα καταλάβεις ότι κάλλιστα μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Δε χρειάζεται να κλαις τη μοίρα σου και να αναλώνεσαι σε εφήμερο σεξ μόνο και μόνο για να το κάνεις. Απόλαυσε την αποχή σου και δες τα θετικά χαρακτηριστικά αυτής.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν σε μία γυναίκα όταν σταματάει να κάνει σεξ:

1. Είναι λιγότερο πιθανό να πάθεις μία λοίμωξη

Το ανοσολογικό σύστημα μίας γυναίκας που απέχει κάποιο διάστημα από το σεξ γίνεται πιο δυνατό καθώς εφόσον δεν υπάρχει τριβή κι επαφή, είναι λιγότερο πιθανό να κινδυνεύσει να πάθει ουρολοίμωξη ή να κολλήσει κάποιο μύκητα ή βακτήριο.

2. Αφήνεις το ξυραφάκι σου στην άκρη

Όταν υπήρχαν εποχές που ξυριζόσουν καθημερινά για να έχεις απαλό δέρμα σε περίπτωση που προκύψει σεξάκι και πλέον αφήνεις τις τρίχες σου να βγουν σαν άνθρωπος, νομίζω καταλαβαίνεις το υπέροχο αυτό συναίσθημα. Κοινώς, δεν ανησυχείς ότι πρέπει να είσαι στην εντέλεια.

3. Κοιμάσαι περισσότερες ώρες

Αν συνήθιζες να κάνεις ολονυχτίες με το σεξ ή ανταποκρινόσουν άμεσα σε όλες τις ξεπέτες που σου βρίσκονταν εύκαιρες, σίγουρα σου έλειπε ο ύπνος. Πλέον θα τον χορτάσεις όσο ποτέ.

4. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις φίλες σου

Επιτέλους η κοριτσοπαρέα ξανασμίγει και πλέον οι βραδιές αφιερωμένες απόλυτα στις γυναίκες δίχως να εμπλέκεται κανένα αρσενικό, είναι γεγονός!

5. Δε φοβάσαι μήπως γίνει καμία στραβή και γίνεις υποψήφια μάνα από το πουθενά

Χωρίς σεξ, δεν έχεις τέτοια άγχη. Στο κοντινό μέλλον τουλάχιστον δε θα κάνεις μωρά. Δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.

6. Επιστρέφεις δυναμικά στον αυνανισμό

Περνάς και μόνη σου καλά, τα καταφέρνεις μια χαρά κοινώς. Δεν ξέρει κανείς άλλος πιο πολύ από εσένα, τι είναι αυτό που σε διεγείρει, σε ευχαριστεί και σου αρέσει πιο πολύ, ώστε να σε φέρει σε οργασμό. Βάλε και τα sex toys στο παιχνίδι και θα βιώσεις την απόλυτη απόλαυση.

7. Αφιερώνεις όσο χρόνο θες στον εαυτό σου

Δεν έχεις πλέον έναν άνθρωπο πάνω από το κεφάλι σου 24/7. Μπορείς πια να επικεντρωθείς στη σχολή/δουλειά σου, στους φίλους και στην οικογένειά σου και να απασχοληθείς με πράγματα που πριν δεν είχες το χρόνο να καταπιαστείς.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET