ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρισμός και… χοντρό unfollow στο Instagram για Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνο Βλάχο!

Τίτλοι τέλους έβαλε το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος, στη μακροχρόνια σχέση τους. Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό μέσα απ’την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πριν λίγα χρόνια έφυγαν μαζί για Αμερική προκειμένου να κυνηγήσουν ευκαιρίες και ένα καλύτερο αύριο, αλλά […]

Neopolis Team

26 Φεβρουαρίου, 2018

Τίτλοι τέλους έβαλε το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος, στη μακροχρόνια σχέση τους.

Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό μέσα απ’την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πριν λίγα χρόνια έφυγαν μαζί για Αμερική προκειμένου να κυνηγήσουν ευκαιρίες και ένα καλύτερο αύριο, αλλά τα πράγματα μεταξύ τους δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε πως ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο ίνσταγκραμ. Σε συνδυασμό μάλιστα το γεγονός ότι πάει καιρός που έκαναν μαζί δημόσια εμφάνιση, δεν άργησαν να φουντώσουν και να ξεκινήσουν τα πρώτα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Το πρώην ζευγάρι κυκλοφορούσε συνέχεια μαζί, σχεδόν ποτέ όμως δεν μιλούσε για την σχέση του. Γι’αυτό και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, έκανε μάλλον μια κίνηση για να μετριάσει τα όσα λέγονται, ακολούθωντας ξανά τον Πάνο Βλάχο στο ίνσταγκραμ. Δεν έκανε βέβαια το ίδιο κι εκείνος.

Πάντως, η γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε χθες σε ένα μαγευτικό τοπίο της Καλιφόρνια και πέρασε το δικό της όλο νόημα μήνυμα γράφοντας:«Απόλαυσε τη σιωπή».

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET