ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Xριστουγεννιάτικο Bazaar της Ομάδας Εθελοντισμού Στήριξη στις 15 & 16 Δεκεμβρίου!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar οργανώνει για την υποστήριξη άπορων οικογενειών, το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Electra Palace Αthens , Nικοδήμου 18-20, στην Πλάκα η Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη (www.stirixi.org.gr). Το φετεινό bazaar θα ενισχύσουν με την παρουσία τους καλλιτέχνες που θα διαθέσουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες σε εξαιρετικές τιμές. Oι επισκέπτες του […]

Neopolis Team

5 Δεκεμβρίου, 2018

Χριστουγεννιάτικο Bazaar οργανώνει για την υποστήριξη άπορων οικογενειών, το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Electra Palace Αthens , Nικοδήμου 18-20, στην Πλάκα η Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη (www.stirixi.org.gr).

Το φετεινό bazaar θα ενισχύσουν με την παρουσία τους καλλιτέχνες που θα διαθέσουν μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες σε εξαιρετικές τιμές.

Oι επισκέπτες του bazaar θα μπορούν να βρουν δώρα για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο, κεραμικά, πορσελάνες, κοσμήματα, κατασκευές από μαλλί και χαρτί, καδράκια, τσάντες, δημιουργίες με φελτ, βιβλία, γλυκά και πολλά άλλα, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

Είσοδος δωρεάν

Χώρος:  Εlectra Palace Αthens , Nικοδήμου 18-20 , Πλάκα  ( μετρό Σύνταγμα)

Ώρες λειτουργίας : Σάββατο 15/12/18, ώρες 11:00-20:00 

Κυριακή 16/12/18, ώρες  11:00-19:00

Η Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη υποστηρίζει από το 2011 άπορες ,πολύτεκνες οικογένειες που τις υπέδειξε το Κ.Υ.Α.Δ.Α του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Σας παρακαλούμε θερμά να βοηθήσετε  με  δημοσίευση γιατί η επιτυχία του bazaar είναι καθοριστικής σημασίας για την υποστήριξη των απόρων οικογενειών.

Σας ευχαριστούμε.

Ομάδα Εθελοντισμού Στήριξη – www.stirixi.org.gr

FB: https://www.facebook.com/stirixi/

EMAIL: [email protected]/

ΤΗΛ: 6970918680

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET