ΕΛΛΑΔΑ

Φρούριο η Αθήνα το ΣΚ και χωρίς μετρό, ενόψει του συλλαλητηρίου για Μακεδονία!

Ένα δύσκολο διήμερο περιμένει τους Αθηναίους ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Σε επιφυλακή η Ελληνική Αστυνομία για όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά κυρίως για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης διαδήλωσης και την αποτροπή ενδεχόμενων συγκρούσεων μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών. Την Κυριακή επιπλέον οι αναρχικοί […]

Δήμητρα Πραντάλου

2 Φεβρουαρίου, 2018

Ένα δύσκολο διήμερο περιμένει τους Αθηναίους ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Σε επιφυλακή η Ελληνική Αστυνομία για όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά κυρίως για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης διαδήλωσης και την αποτροπή ενδεχόμενων συγκρούσεων μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών.

Την Κυριακή επιπλέον οι αναρχικοί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι και ειδική μέριμνα της αστυνομίας είναι να μην ενωθούν με τον κύριο όγκο του συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 στο Σύνταγμα.

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην απομόνωση ακροδεξιών στοιχείων ωστόσο, ενώ από την Ασφάλεια επιτηρούνται ήδη συγκεκριμένοι χώροι και από τις δύο πλευρές, ώστε να μην υπάρξει περιστατικό όπως ο εμπρησμός του υπό κατάληψη κτιρίου στη Θεσσαλονίκη, ή άλλη αφορμή που θα οδηγούσε σε συγκρούσεις.

Τα πούλμαν που αναμένονται να φτάσουν με κόσμο που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο από την επαρχία, θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν οριστεί δύο μεγάλοι χώροι, εκτός Αθήνας, όπου θα σταθμεύσουν και θα φρουρούνται από ισχυρές δυνάμεις.

Αναπόφευκτα λοιπόν την Κυριακή οι σταθμοί του μετρό Συντάγματος, Πανεπιστημίου και Ομόνοιας θα είναι κλειστοί, ενώ σε όλο το κέντρο θα γίνονται παρεμβάσεις από την Τροχαία. 

Να σημειωθεί ότι για την αστυνομία ένας μεγάλος βραχνάς είναι και το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ που θα γίνει στις 19:30 στο Φάληρο και για το οποίο εννοείται ότι είναι προγραμματισμένα εξίσου αυστηρά μέτρα.

Όσον αφορά το Σάββατο, έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις για την επέτειο των Ιμίων. Η μία, με αντιφασιστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί από διάφορες συλλογικότητες στη Ρηγίλλης, στις 18.00, με σκοπό να μην μπορέσει η Χρυσή Αυγή να πραγματοποιήσει τη δική της συγκέντρωση στο μνημείο, η οποία όμως θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στην λεωφόρο Μεσογείων.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET