SPILL THE TEA

Το Twitter ξέθαψε παλιά συνεργασία Κάτιας – Κοσσιέρη, μόνο τυχαία δεν κέρδισε το φόρεμα χθες!

Δεν ξέρω αν το φετινό GNTM έχει σκοπό να μας διασκεδάσει ή να μας ανεβάσει την πίεση σε κάθε επεισόδιο… Κρίνοντας βέβαια από τα σχόλια στο Twitter και γενικότερα τις αντιδράσεις του κόσμου, μάλλον προς το δεύτερο τείνω. Διότι από κατινιά άλλο τίποτα φέτος. Και μάλιστα hardcore κατινιά, όχι τίποτα ήπια και πισώπλατα πράγματα. Άλλο […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

22 Οκτωβρίου, 2019

Δεν ξέρω αν το φετινό GNTM έχει σκοπό να μας διασκεδάσει ή να μας ανεβάσει την πίεση σε κάθε επεισόδιο… Κρίνοντας βέβαια από τα σχόλια στο Twitter και γενικότερα τις αντιδράσεις του κόσμου, μάλλον προς το δεύτερο τείνω. Διότι από κατινιά άλλο τίποτα φέτος. Και μάλιστα hardcore κατινιά, όχι τίποτα ήπια και πισώπλατα πράγματα. Άλλο βέβαια που τα κρυφοζητάμε κάτι τέτοια. 

Το χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, ήταν άλλη μία καλή στιγμή του GNTM που αγαπάμε, οπότε και το παρακολουθήσαμε με προσήλωση. Τέτοια προσήλωση, που ορισμένοι κατάφεραν να κάνουν ένα μεγάλο ξεσκέπασμα, που πολύ το ευχαριστηθήκαμε.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά και ας το πάρουμε λίγο πιο χοντρικά το χθεσινό επεισόδιο. Η δοκιμασία ήταν βατή, ήθελε συνεργασία όμως, πράγμα που δημιούργησε και εντάσεις. Στο τέλος η Κάτια βγήκε νικήτρια, κερδίζοντας τόσο το φόρεμα όσο και το πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία.

Και η αντίδραση όλων μας συνοψίζεται στην παρακάτω εικόνα:

Όσο για τις εκτός FF κλίκας, κοπέλες του σπιτιού, θα πρέπει να ήταν κάπως έτσι:

Δυστυχώς λοιπόν, έτσι τα ‘φερε η ζωή, και η νικήτρια της φωτογράφισης ήταν μία από τις πιο μισητές κοπέλες, εύκολα και η πιο μισητή του σπιτιού (γνώμη μου), οπότε στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε το σχέδιο εξόντωσής της των υπολοίπων διαγωνιζόμενων. Βασικά, θα τη δούμε να το κάνει πράξη, γιατί στη φαντασία της πρέπει να το δουλεύει εδώ και καιρό.

Το Twitter ωστόσο, που αφήνιασε από την κακία του, ήταν αποφασισμένο να της κόψει τη χαρά, ε και το κατάφερε!

Σκαλίζοντας λίγο στο Instagram, λίγο από εδώ, λίγο από κει, κάποιος ή κάποιοι, έπεσαν πάνω σε παλαιότερη συνεργασία της σχεδιάστριας Κάλλιας Κοσσιέρη και της Κάτιας, στην οποία όλως τυχαίως χάρισε το φόρεμά της.

Τα πειστήρια για τη γνωριμία βρέθηκαν στο ίνστα του Χάρη Σιανίδη και όχι μόνο:

https://www.instagram.com/p/BeBDGACFShn/

Κι επειδή άντε να πειστείς με τέτοιες συμπτώσεις, προφανώς και το μυαλό μας πονηρεύτηκε και πήγε κατευθείαν σε… στημένες καταστάσεις. Και γενικότερα, με την εν λόγω παίκτρια όλο τέτοιες σκέψεις βάζουμε από τις οντισιόν κιόλας, όπου πήγε ως γνωστή του Σκουλού.

(Άλλο αστείο κι αυτό εντωμεταξύ…)

Αλλά θα το καταπίναμε κι αυτό το κονέ, εφόσον δε σκάλιζε μέσα μας ό,τι απομεινάρια αντιπάθειας έχουμε ύστερα από τόσα ριάλιτι που έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Η ίδια μαζί με την παρέα της έχουν βάλει στόχο να το πάνε σε άλλο επίπεδο και τον πετυχαίνουν πολύ καλά οφείλουμε να πούμε.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET