ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ξέρουμε πώς θα κρατήσεις τα παπούτσια σου καθαρά σαν καινούρια!

Τα sneakers σου δε χρειάζεται να είναι καινούργια για να είναι πεντακάθαρα.

Neopolis Team

15 Ιουλίου, 2021

Μόλις αγόρασες παπούτσια; Με γεια!

Είτε πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, είτε για τα παλιά αγαπημένα σου sneakers, πρέπει να τα διατηρήσεις καθαρά σαν να μην πέρασε μια μέρα! Πώς θα γίνει αυτό; Βρίσκοντας το καθαριστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, ανάμεσα σε μια ποικιλία από προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο παπουτσιού!

Spray, μαντηλάκια ή βούρτσα;

Πες μας τι παπούτσι φοράς να σου πούμε τι καθαριστικό θα χρησιμοποιήσεις! Άλλη περιποίηση χρειάζεται ένα παπούτσι πάνινο, άλλη ένα σουέτ. Σε άλλα παπούτσια είναι κατάλληλη η γόμα, ενώ σε άλλα τα μαντηλάκια ή τα spray. Πριν ξεκινήσεις το καθάρισμα, λοιπόν, σιγουρέψου ότι διαθέτεις το κατάλληλο προϊόν!

Sneaker lover ή «ασταμάτητος» runner;

Είναι νόμος: τα λευκά sneakers πρέπει να παραμένουν πάντα λευκά! Γι’ αυτό χρειάζονται και τη σωστή περιποίηση, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν το χρώμα τους και τη φρεσκάδα τους αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Αντίστοιχα το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα παπούτσια running, που τα ταλαιπωρούμε σε μεγάλο βαθμό και το χώμα είναι ο συνήθης ύποπτος για την κακή τους κατάσταση.

Μην αργείς, δώσε… ζωή στα παλιά σου παπούτσια και διατήρησε τη φρεσκάδα των νέων σου ζευγαριών! Η μεγάλη συλλογή καθαριστικών παπουτσιών είναι εδώ και σε περιμένει να την εξερευνήσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος κρατούσε Excel με όσα πλήρωνε για την κοπέλα του, της το έστελνε κάθε μήνα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Απόφοιτος Λυκείου»: Μιλήσαμε με τον Θώμα Ζάμπρα λίγο μετά τη νέα sold out παράστασή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET