fbpx

Οι 8 χειρότερες απαντήσεις που μπορεί να πάρει ένας άντρας από την κοπέλα του στην ερώτηση: «Τι έχεις;»


Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο από μία θυμωμένη γυναίκα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα έπρεπε να φοβάται ένας άνδρας πιο πολύ, παρά μόνο μία γυναίκα που στην ερώτηση: «Τι έχεις; Όλα καλά;», εκείνη απαντάει: «Ναι, δεν έχω τίποτα.» Και μόνο που το λέω ανατριχιάζω!

Όταν ένας άντρας λάβει αυτήν την απάντηση, πρέπει αυτομάτως να βάλει τα χειρότερα με το νου του. Γι’ αυτό προσέχετε, για να έχετε… την υγειά σας, αγόρια! Η καθεμία από εμάς βέβαια έχει τη μοναδική ικανότητα να βγάλει διαφορετικό βαθμό ξινίλας κι επιθετικότητας απέναντι στο σύντροφό της που δε μένει μόνο στο «Ναι, δεν έχω τίποτα».

Αυτές είναι οι πιο απειλητικές απαντήσεις που μπορεί να δεχθεί ένας άντρας από την κοπέλα του όταν τη ρωτάει «Τι έχεις;»:

#1 «Ό,τι θέλω!»

Βαθμός επιθετικότητας: 5 *

Εδώ μιλάμε για ένα all – time classic. Είναι μία απάντηση που τις περισσότερες φορές μας βγαίνει σχεδόν αβίαστα. Η αντίδραση που περιμένουμε είναι να ασχοληθείτε παραπάνω μαζί μας και να νοιαστείτε για το τι μας απασχολεί, αλλά φυσικά είστε τόσο στόκοι που θα το καταπιείτε αμάσητο από τον φόβο σας. Τς τς τς.

#2 «Για σκέψου καλύτερα…»

Βαθμός επιθετικότητας: 3 *

Είμαστε καλές οι άτιμες όμως! Χα χα. Πρέπει να είναι κάτι το τόσο προφανές που θα καταλάβαινε ο καθένας, οπότε εμμέσως πλην σαφώς σου λέμε ότι μπορείς να το καταλάβεις από μόνος σου, χωρίς να σου κάνουμε τη ζωή εύκολη εμείς. Για να δω δημιουργικότητα στις σκέψεις!

#3 «Να μη σε νοιάζει»

Βαθμός επιθετικότητας: 5 *

ΤΡΕΞΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Αν λάβεις αυτήν την απάντηση, πρέπει να τα έχεις σκατώσει πολύ, πολύ άσχημα. Μα τι της έκανες πια; Πραγματικά εδώ δεν ξέρω πώς μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Ο Θεός μαζί σου, φίλε μου.

#4 «Σοβαρά τώρα, δεν ξέρεις;»

Βαθμός επιθετικότητας: 4 *

Σου πετάει ξεκάθαρα το μπαλάκι. Προφανώς εσύ είσαι η αιτία για το γεγονός ότι είναι έξαλλη και μάλιστα απορεί που είσαι τόσο βλάκας ώστε να μη γνωρίζεις το λόγο. Μία καλή απάντηση από μέρους σου είναι: «Ξέρω μωράκι μου και σου ζητάω συγγνώμη. Έλα να το συζητήσουμε.» Πες το εσύ, ακόμη κι αν δεν έχεις καμία ιδέα τι της συμβαίνει.

#5 «Ό,τι κι αν έχω, εσύ φταις»

Βαθμός επιθετικότητας: 2 *

Μπορεί εξαρχής να φαίνεται άσχημη κι άδικη απάντηση, αλλά αν το καλοσκεφτείς, είναι πολύ ξεκάθαρη απάντηση εκ μέρους της. Σε οδηγεί κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος. που είσαι εσύ. Δεν σου λέει ναι, μεν, αλλά ούτε και κάνει τη δύσκολη. Αυτό σημαίνει ότι έχει την πρόθεση να λύσετε αυτό που την ενόχλησε κι ας μη δώσει συνέχεια.

#6 «Πραγματικά δε με ξέρεις καθόλου, ε;»

Βαθμός επιθετικότητας: 3 *

Ωχ, την έπιασε το παράπονο κι αυτό μόνο καλό δεν είναι. Μην την αφήσεις να αρχίσει να έχει αμφιβολίες και για τη σχέση σας γιατί εκεί το έχεις χάσει το παιχνίδι.

#7 «Μη με πιέζεις»

Βαθμός επιθετικότητας: 5 *

Εντελώς κουφή απάντηση. Η πιο κουφή που μπορείς να λάβεις. Αν θεωρεί ότι και μόνο που τη ρωτάς τι έχει, την πιέζεις, πρέπει να συζητήσετε σοβαρά για τη σχέση σας. Δεν είναι φυσιολογικό να την κουράζεις τόσο εύκολα. Η απάντηση υποδηλώνει ένα αίσθημα κορεσμού και βαρεμάρας.

#8 «Πω ρε φίλε, κατάλαβες ότι έχω κάτι; Τσακάλι είσαι!»

Βαθμός επιθετικότητας: 4 *

Μεγάλη δόση ειρωνείας, τσαντίλας κι απόγνωσης. Εκτός κι αν η κοπέλα σου συνηθίζει να σου μιλάει έτσι κι έχει το πάνω χέρι στη σχέση, σε άλλη περίπτωση μία τέτοια απάντηση είναι αδικαιολόγητη ακόμη κι από εμένα που είμαι γυναίκα. Μην της επιτρέπεις να σε μειώνει και να σου μιλάει έτσι.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET