ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα χειρότερα ψέματα που λέει ένας άντρας όταν έχει απατήσει την κοπέλα του!

Την έχει λερωμένη τη φωλιά του κι αυτό βγαίνει προς τα έξω...

Η απιστία είναι μία εκ των κυριότερων αιτιών που οδηγούν ένα ζευγάρι στο χωρισμό. Δεν είναι η μόνη όμως, και δεν έχει την ίδια βαρύτητα για όλους. Εξαρτάται κάθε φορά από τον χαρακτήρα του άλλου, αλλά και από τα όριά του, το κατά πόσο θα την ανεχτεί δηλαδή και θα κάνει τα στραβά μάτια, ή απλώς θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Ό,τι και να λέμε, η φράση «Δεν είναι αυτό που νομίζεις» που λένε από καταβολής κόσμου όλοι οι άπιστοι εκεί έξω, είναι πραγματικά τραγική. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό που βλέπεις είναι ξεκάθαρα αυτό που πρέπει να πιστέψεις. Ίσως και κάτι παραπάνω…

Αν δεν το βλέπεις όμως; Πώς μπορείς ακριβώς να καταλάβεις αν το αγόρι σου σε απατάει; Θα στο πει; Ούτε καν, τέτοια κότα είναι. Θα εντοπίσεις αλλαγή στη συμπεριφορά του όμως, και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο σου μιλάει και σε αυτά που σου λέει.

Αν στις υποψίες και ανησυχίες που έχεις, σου απαντάει με κάποια από τις παρακάτω φράσεις, μάλλον την έχει λερωμένη τη φωλιά του…

#1 «Δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχείς»

Μία πρώτη ενδεικτική απάντηση ενός άντρα γεμάτο τύψεις ή μυστικοπάθειες, επειδή ακριβώς ετοιμάζεται να σε απατήσει ή το έχει ήδη κάνει, είναι αυτή. Στην πρόσπάθεια του να διώξει τις υποψίες σου και να αλλάξει γρήγορα θέμα, θα σπεύσει να σε βεβαιώσει ότι όλα είναι στο μυαλό σου και δεν έχει αλλάξει κάτι, οπότε τσάμπα ανησυχείς. Wrong answer! Ένας άντρας ο οποίος δε σου έχει κάνει την παραμικρή στραβή, θα σου εξηγήσει επακριβώς τι αισθάνεται για εσένα και τα λόγια αγάπης του θα είναι η καλύτερη απάντηση ότι δε σε απατάει.

#2 «Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Αν αυτή η φράση ειπωθεί από έναν άντρα που κάθε άλλο παρά πιστός ήταν στη διάρκεια της σχέσης σας (και το γνωρίζεις), τότε μιλάμε για μία φράση γεμάτη ανειλικρίνεια και φόβο για εγκατάλειψη. Αν ήσουν ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί ρε φίλε, δε θα σε απατούσε. Για να σου το πει αυτό, σημαίνει ότι απλώς δε θέλει να τον χωρίσεις για την κουτσουκέλα του. Μιλάμε για μεγάλη μάστιγα δηλαδή. Ο τύπος θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

#3 «Μόνο μία φορά συνέβη»

Εδώ έχουμε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που όντως ο άντρας παραδέχεται την απιστία του, ΑΛΛΑ πάει να σε πείσει ότι έγινε μόνο μία φορά και μάλιστα ήταν μεγάλο λάθος, παρασύρθηκε, δεν το ήθελε, κι άλλες τέτοιες μπαρούφες. Σε ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί αυτό να ισχύει. Αν όμως εσύ έχεις αποδείξεις ότι σε απατούσε επανειλημμένα, απλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Εκείνος μπορεί με την αποδοχή της μισής αλήθειας να επιζητούσε μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά με το που ξεστομίσει αυτήν τη φράση μόλις την έχασε.

#4 «Σου ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό, δε θα σε απατήσω ποτέ»

Πέρα από το «ποτέ μη λες ποτέ» που μόλις κατέρριψε, εδώ τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Δέχεται τέτοια πίεση και γνωρίζει ότι είσαι πολύ κοντά να ανακαλύψεις την απιστία του, οπότε επιστρατεύει τα βαριά όπλα. Ορκίζεται σε ιερά, μανάδες, στην αντρική του αξιοπρέπεια και δεν ξέρω και εγώ σε τι άλλο. Αν ήταν έντιμος και δε σε είχε κερατώσει, δε θα χρειαζόταν να ορκιστεί σε τίποτα και σε κανέναν. Αν δε, υψώσει και τον τόνο της φωνής του όσο θα λέει τη φράση, τότε να είσαι πεπεισμένη ότι την έχει κάνει ήδη την κουτσουκέλα.

#5 «Και πού ξέρω ότι εσύ δε με απατάς;»

Κλασική και μη εξαιρετέα ατάκα. Πάει να τα φορτώσει όλα πάνω σου για να ξεγλιστρήσει. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν τον απατάς, αλλά έχει ξεμείνει από κάθε άλλη δικαιολογία, επομένως το μόνο που του μένει είναι να κατηγορήσει εσένα και να σε αναγκάσει να δικαιολογηθείς για κάτι που δεν κάνεις! Χαζή και παιδιάστικη τακτική και μαρτυρά ακόμη περισσότερα άσχημα πράγματα για τον σύντροφό σου. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείς κάποιον άλλο για κάτι που έχεις κάνει εσύ.

#6 «Μα η (τάδε) έχει σχέση!»

«Ναι και;» Θα αναρωτηθείς εσύ ευλόγως. Γιατί ακριβώς θα έπρεπε να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα το γεγονός ότι και το μήλον της έριδος έχει σχέση; Και ποιος μας λέει ότι κι εκείνη δεν είναι άπιστη; Εδώ χαλάνε γάμοι ολόκληρων χρόνων λόγω απιστίας και δεν μπορεί δηλαδή να χαλάσει μία απλή σχέση; Καλή η προσπάθειά του να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, αλλά μη μασήσεις. Αυτή η δικαιολογία δε σημαίνει τίποτα απολύτως.

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET