ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 10 χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ!

Όταν ακούς από κάποιον ότι ο/η τάδε είναι κακός στο σεξ, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ένα ζευγάρι μεταξύ του είναι αταίριαστο και δεν φταίει κάποιος από τους δύο μεμονωμένα αλλά κι οι δύο εξίσου, είτε από το σεξ λείπει ο ενθουσιασμός, η επικοινωνία και υπάρχει εγωισμός. Κανείς δεν είναι πραγματικά κακός στο σεξ, […]

Neopolis Team

2 Ιουνίου, 2017

Όταν ακούς από κάποιον ότι ο/η τάδε είναι κακός στο σεξ, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ένα ζευγάρι μεταξύ του είναι αταίριαστο και δεν φταίει κάποιος από τους δύο μεμονωμένα αλλά κι οι δύο εξίσου, είτε από το σεξ λείπει ο ενθουσιασμός, η επικοινωνία και υπάρχει εγωισμός. Κανείς δεν είναι πραγματικά κακός στο σεξ, απλά εκλαμβάνει τη σεξουαλική επαφή κι απόλαυση με δικό του τρόπο.

Παρακάτω θα δεις μία λίστα από πράγματα και συμπεριφορές που μπορούν να ξενερώσουν τον/τη σύντροφό σου στο σεξ και να απομακρύνουν τη σεξουαλική διέγερση:

1. Να τον/την φωνάξεις με άλλο όνομα

Είναι πραγματικά άσχημο συναίσθημα και φέρνει τον οποιονδήποτε σε δύσκολη θέση, να τον/την αποκαλέσουν πάνω στο σεξ με άλλο όνομα. Θα σκεφτεί αμέσως ότι έχεις κάποιον/α άλλη στο μυαλό σου κι η διάθεσή του/της θα καταπέσει.

2. Να κάνεις πολλές ερωτήσεις

«Το κάνω καλά;», «Πώς νιώθεις;», «Θες να αλλάξουμε στάση;», «Πες μου αν δε σου αρέσει κάτι, εεε.» ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ. Δεν είναι ώρα για περιττές ερωτήσεις εκείνη την στιγμή. Άμα τον/την ενοχλεί κάτι, θα το πει από μόνος του/της. Ξέρει να μιλάει, δεν περιμένει από εσένα.

3. Να σταματάς για να απαντήσεις σε τηλεφώνημα/μήνυμα

Μην το κάνεις αυτό προς Θεού. Εκτός κι αν περιμένεις κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα, δεν πρέπει να σηκώσεις για κανένα λόγο το κινητό σου την ώρα του σεξ. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξενέρωτο και αντικαυλωτικό από αυτό.

4. Να κάνεις άσχημα σχόλια για το σώμα του/της συντρόφου σου

Όχι, όχι και πάλι όχι. Ο καθένας έχει τις ατέλειες και τα μειονεκτήματά του και να είσαι πολύ σίγουρος/η ότι τα γνωρίζει καλά. Δε χρειάζεται έναν μαλάκα να του/της τα τονίσει, ειδικά πάνω στο σεξ. Λίγη διακριτικότητα κι ευαισθησία δεν βλάπτει. Μπορείς κάλλιστα να απομακρυνθείς με ευγενικό τρόπο μετά το σεξ χωρίς να έχεις κάνει πρώτα κακόβουλα σχόλια.

5. Να φτερνιστείς ή να βήξεις στο πρόσωπό του/της

Ναι μπορεί άνετα να συμβεί κι αυτό πάνω στο σεξ. Αν νιώσεις ότι σου έρχεται φτέρνισμα ή βήχας, ειδοποίησε εγκαίρως τον/τη σύντροφό σου και γύρισε προς άλλη κατεύθυνση το πρόσωπό σου για να αποφύγεις την επαφή με το δικό του/της και να γλιτώσετε και οι δύο τη σιχαμάρα.

6. Να υπάρχει απόλυτη σιγή

Το σεξ έχει να κάνει με την οικειότητα, την επικοινωνία και την αμοιβαιότητα. Οφείλεις να δίνεις κατευθυντήριες γραμμές στον/στη σύντροφό σου για τη δική σου και δική του/της απόλαυση και να μην τον/την αφήνεις στα σκοτάδια. Οφείλεις επίσης να του/της κάνεις κομπλιμέντα προς τόνωση της αυτοπεποίθησή του/της για να αποδώσει καλύτερα και να έχει καλύτερη διάθεση.

7. Να προσποιείσαι οργασμό

Καταρχάς το να προσποιηθείς οργασμό είναι ζημιογόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι επίσης ζημιογόνο και για τον σύντροφό σου που πιστεύει ότι εκτελεί καλά τα καθήκοντά του και σου προσφέρει απόλαυση, μη γνωρίζοντας ότι εσύ λες ψέματα.

8. Να παίρνεις ξενέρωτες εκφράσεις

Αν δε σου αρέσει κάτι από αυτά που κάνει ο/η σύντροφός σου, απλά πες του/της το γαμώτο! Μην τον/την αφήνεις να μυρίσει τα νύχια του/της ή παίρνεις εκφράσεις απογοήτευσης κι αηδίας, ξενερώνοντάς τον/την. Είναι πολύ παιδιάστικος κι ανώριμος τρόπος να δείξεις ότι σε ενοχλεί κάτι.

9. Να αναφερθείς σε μία τεχνική του/της πρώην σου

Με αυτό τον τρόπο γίνεσαι ταυτόχρονα αγενής με τον/τη σύντροφό σου κι επίσης τον/τη θέτεις σε σύγκριση με ένα/μία πρώην. Ό,όόόότι χειρότερο!

10. Να μην είσαι πρόθυμος/η να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό

Η συγκατάθεση είναι από μόνη της σέξι. Στο σεξ δεν χωράνε προκαταλήψεις και ταμπού. Είναι δυνατόν να κάνετε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια; Θα βαρεθείτε πολύ σύντομα. Ναι βρείτε κάποιες στάσεις που τις απολαμβάνετε πολύ κι είναι οι αγαπημένες σας, αλλά γενικά πειραματιστείτε γιατί ο κορεσμός θα έρθει σχετικά άμεσα.

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET