BINGE WATCHING

Ξεχάστε τους Πειρατές της Καραϊβικής που ξέρατε, η επόμενη ταινία θα είναι reboot!

Η εποχή του Jack Sparrow τελείωσε οριστικά.

Neopolis Team

27 Μαρτίου, 2024

Η παραγωγή της έκτης ταινίας του σύμπαντος «Πειρατές της Καραϊβικής» έχει περάσει από πολλές φουρτούνες. Είναι πολύς καιρός που μιλάμε για αυτή κάνοντας εκτιμήσεις για επικρατέστερα σενάρια και ηθοποιούς στο καστ χωρίς να παίρνουμε επίσημες ανακοινώσεις, κι όλα αυτά λόγω της δίκης του Johnny Depp για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ηθοποιός υπήρξε κυβερνήτης του πλοίου, aka του franchise της Disney, μέχρι που ξεκίνησε η διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Amber Heard. Η φήμη του δέχτηκε μεγάλο πλήγμα, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τις συμπεριφορές του στο πλατό, όπου είχε κατηγορηθεί πολλάκις ότι έφτανε μεθυσμένος και σε ακατάλληλη για γύρισμα κατάσταση, δεν ήθελε και πολύ για να δει την πόρτα της εξόδου. Αυτό έγινε και ξέραμε αμέσως ότι οι Πειρατές της Καραϊβικής δε θα ήταν ποτέ ξανά ίδιοι χωρίς τον Jack Sparrow. Άσχετα με το τι συνέβαινε στα προσωπικά του ηθοποιού, εμείς είχαμε γνωρίσει έναν iconic ρόλο, που όσο να ‘ναι, δύσκολα αποχαιρετάς και ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες.

Βέβαια, με την απόφαση του δικαστηρίου και με το ίντερνετ να διαλέγει ξεκάθαρα πλευρά, αυτή του Johnny Depp, η παραγωγή υποχώρησε, ζητώντας πίσω τον ηθοποιό ως Jack Sparrow. Αυτό που πήρε τελικά, ήταν αρνητική απάντηση. Όπως παραδέχτηκε ο Depp, πληγώθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε η παραγωγή μετά τις κατηγορίες της Amber Heard, κι αυτό τον οδήγησε στο να αρνηθεί να γυρίσει στο κατάστρωμα.

Πλέον λοιπόν, όλα έγιναν λίγο πιο επίσημα: Ο Johny Depp δεν επιστρέφει στον ρόλο του Jack Sparrow και η 6η ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» θα είναι reboot!

Ο παραγωγός Jerry Bruckheimer είναι αυτός που επιβεβαίωσε το κομμάτι του reboot στο comicbook.com. Ενώ γνωστό είναι επίσης ότι το σενάριο έχει αναλάβει ο Craig Mazin (‘The Last of Us’ και ‘Chernobyl’) μαζί με τον Ted Elliot. Μιλώντας μάλιστα για το σενάριο, ο Craig Mazin το χαρακτήρισε «περίεργο».

«Παρουσιάσαμε την ιδέα και σκεφτήκαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τη δεχτούν, γιατί είναι υπερβολικά περίεργη. Τη δέχτηκαν όμως! Και στη συνέχεια γράψαμε το σενάριο και ξεκίνησε η απεργία και όλοι περιμένουμε», δήλωσε συγκεκριμένα στο LA Times.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν, ξεκινάμε από το μηδέν μια σειρά που γνωρίσαμε πριν από δύο δεκαετίες και αποχαιρετάμε έναν ρόλο που θα μείνει στην ιστορία του σινεμά. Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο αυτό ξεκίνημα, υπήρξε ένα ενδεχόμενο να το κάνουμε με την Margot Robbie πρωταγωνίστρια, αλλά οι ελπίδες έσβησαν σχετικά νωρίς. Παρ’ όλο που η ηθοποιός έδειξε αρχικά ανοιχτή στην πρόταση, εν τέλει αρνήθηκε να γίνει η πειρατής της νέας γενιάς ταινιών.

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!