ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν κάθε γυναίκα την πιο καυτή εκδοχή του εαυτού της!

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που αν τα διαθέτεις ή προτίθεσαι να τα αποκτήσεις, απλά θα γίνεις η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο...

Θεώνη Σταματοπούλου

17 Ιανουαρίου, 2018

Η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση μίας γυναίκας, δεν έχουν σε καμία περίπτωση να κάνουν με την εξωτερική της εμφάνιση. Ναι μεν, η ομορφιά είναι ένα προσόν, αλλά δεν είναι το παν. Η προσωπικότητα και η ακαταμάχητη φύση ενός ανθρώπου είναι αυτή που εν τέλει κλέβει πάντα τις εντυπώσεις και υπερνικά ένα τέλειο και καλογυμνασμένο σώμα ή ένα πρόσωπο με άρτια χαρακτηριστικά.

Η ομορφιά πηγάζει πράγματι από μέσα μας, όσο πεζό και συνηθισμένο αν ακούγεται αυτό. Η ομορφιά συναντάται στα απλά και καθημερινά πράγματα και όχι στα εξεζητημένα. Υπάρχουν δε μερικά χαρακτηριστικά που αν τα διαθέτεις ή προτίθεσαι να τα αποκτήσεις, απλά θα γίνεις η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο…

1. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου

Οι σέξι γυναίκες είναι εκείνες που αναγνωρίζουν πόσο ξεχωριστές είναι. Οι άντρες συνήθως θαμπώνονται από τις γυναίκες που ξέρουν την αξία και τις δυνατότητές τους. Κατά πάσα πιθανότητα θα το έχεις ακούσει πολλές φορές, αλλά πραγματικά ο καθένας παίρνει ό,τι αξίζει. Όπως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου λοιπόν, έτσι σε βλέπουν και οι άλλοι. Την αγάπη που πιστεύεις ότι αξίζεις, αυτή και θα πάρεις. Αν εσύ η ίδια αποδέχεσαι αυτό που είσαι, τότε οι άλλοι δεν έχουν κανένα λόγο να αμφιβάλλουν γι’ αυτό.

2. Μην προσπαθείς να τους ευχαριστείς όλους

Είναι σχεδόν απίθανο να μπορείς να κάνεις τα θελήματα του καθενός. Και γιατί να το κάνεις άλλωστε; Εσένα ποιος σε σκέφτεται; Το μόνο που θα καταφέρεις στο τέλος, είναι να νιώθεις απογοητευμένη και ανεπαρκής. Επικεντρώσου πρώτα στον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες και βάλε τους υπόλοιπους σε δεύτερη μοίρα, όχι ανάποδα. Άλλωστε, η ευτυχία είναι μεταδοτική. Με το να είσαι εσύ ευτυχισμένη, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι γύρω σου. Και υπάρχει τίποτα πιο σέξι από αυτό;

3. Να είσαι ρεαλιστική με τις δυνατότητές σου

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Πολλές φορές, μέσα στην τελειομανία μας να τα προλάβουμε όλα, ξεχνάμε ότι αυτό είναι αδύνατο και δεν είμαστε ρομπότ. Όσο καλή κι αν είσαι στο να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάποια στιγμή η ενέργεια και οι δυνατότητές σου θα εξαντληθούν. Μη θέτεις λοιπόν υπέρμετρους στόχους. Ένα βήμα τη φορά.

4. Μην σπαταλάς το χρόνο σου σε γκόμενους που δεν το αξίζουν

Άραγε, πόσο χρόνο έχεις χαραμίσεις εμμένοντας σε μία σχέση, ενώ ήξερες μέσα σου ότι δεν άξιζε τον κόπο; Ο συμβιβασμός είναι κακό πράγμα. Σε όλους μας έχει συμβεί να έχουμε τυφλωθεί τόσο που να τα βλέπουμε όλα ιδανικά κι ωραία, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει. Μην εξαρτάσαι από κανέναν. Αξίζεις μία σχέση υγιή, που θα σε γεμίζει και θα σου προσφέρει πράγματα και δε θα σε βυθίζει μέσα στη μιζέρια. Κάθε σέξι κοπέλα το γνωρίζει αυτό και δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Δεν σου κάνει ο τάδε; Αντίο. Πάμε στον επόμενο.

5. Μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος

Ο κόσμος δεν ξέρει τι του γίνεται έτσι κι αλλιώς. Οπότε γιατί να σε νοιάζει τι θα πει ο ένας ή ο άλλος για σένα; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του. Εσύ ξέρεις πολύ καλά ποια είσαι κι αυτό αρκεί. Όσο δε δίνεις δικαιώματα να σε σχολιάζουν, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

6. Να λες όχι σε πράγματα που δε θες να κάνεις

Προφανές, αλλά πολλές φορές αποφασίζεις να πεις ναι και να πάρεις τη λάθος απόφαση. Θες ότι ήταν η κακή σκέψη της στιγμής; Μία λάθος συμβουλή; Μία κίνηση απελπισίας; Ό,τι κι αν ήταν τελικά, για ακόμη μία φορά δεν έκανες αυτό που πραγματικά ήθελες να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να ξεπεράσεις αυτήν τη φάση ανασφάλειας και να μάθεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και τις επιλογές σου, είτε αυτές αρέσουν στους άλλους είτε όχι.

7. Μην αγνοείς τις φιλοδοξίες σου

Αν ονειρεύεσαι ή παθιάζεσαι με κάτι συγκεκριμένο, κυνήγησέ το μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Μία γυναίκα που ξέρει να διεκδικεί αυτά που θέλει και να γραπώνει τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο της για να επιτύχει τα όνειρα και τους στόχους της, είναι πέρα για πέρα ελκυστική. Μην καταπιέζεις τις επιθυμίες σου λοιπόν για να μην στενοχωρήσεις ή απογοητεύσεις κάποιον άλλο.

8. Να είσαι εγωίστρια

Εντάξει, όχι πάντα, αλλά μερικές φορές ο εγωισμός είναι καλό πράγμα. Υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που δεν έχουν καθόλου εγωισμό, με αποτέλεσμα να καταπνίγουν τα θέλω και τις ανάγκες του, μόνο και μόνο επειδή τους το λέει κάποιος άλλος. Μη γίνεις μία από αυτές. Γνωρίζεις τον εαυτό σου καλύτερα από κάθε άλλον, επομένως μην αφήσεις ποτέ να κανέναν να σε μειώσει, να σε προσβάλλει ή να σε στενοχωρήσει.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET