ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς θα βρεις το κινητό σου όταν το έχεις στο αθόρυβο;

Γράφει η Χρίστα Χατζηγεωργίου από το Y-olo.gr Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα κλειδιά και με οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι άμεσα για να φύγεις από το σπίτι, τυχαίο παράδειγμα το κινητό σου, θα τα χάσεις την πιο ακατάλληλη στιγμή – αυτό είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Για τα κλειδιά ή τα γυαλιά ηλίου, δεν έχω πολλές συμβουλές […]

Neopolis Team

1 Δεκεμβρίου, 2015

Γράφει η Χρίστα Χατζηγεωργίου από το Y-olo.gr

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα κλειδιά και με οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι άμεσα για να φύγεις από το σπίτι, τυχαίο παράδειγμα το κινητό σου, θα τα χάσεις την πιο ακατάλληλη στιγμή – αυτό είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Για τα κλειδιά ή τα γυαλιά ηλίου, δεν έχω πολλές συμβουλές να σου δώσω πέρα από το να προσέχεις που τα βάζεις. Όσον αφορά στο κινητό όμως, η τεχνολογία είναι εδώ για να μας λύσει γι’ άλλη μια φορά τα χέρια. Αν έχεις και iphone είσαι ένα τσακ πιο τυχερή από τις υπόλοιπες κοινές θνητές.

Εσύ, λοιπόν, που έχεις χάσει το iphone σου κάπου μέσα στο σπίτι, μπορείς να το βρεις στο λεπτό ακόμη κι αν το είχες στο αθόρυβο. Μπορείς να καταφύγεις στη σωτήρια λύση ”Find my iphone”, κάνοντας κλικ στο iCloud.com από το λάπτοπ ή τον υπολογιστή σου. Η ιστοσελίδα θα σου δείξει την τοποθεσία όπου βρίσκεται το κινητό σου, σε περίπτωση που δεν μπορείς με τίποτα να θυμηθείς πού το άφησες. Μπορείς επίσης να επιλέξεις την ένδειξη Play Sound και το κινητό σου θα αρχίσει να χτυπάει μ’ ένα χαρακτηριστικό ήχο, άσχετα αν το είχες στο αθόρυβο ή σε δόνηση.

skywalker

Eσύ που δεν έχεις iphone και μαζί σου και γω, έχουμε άλλο τρόπο για να βρούμε το κινητό μας όταν είναι στο αθόρυβο και χαμένο κάπου μέσα στο σπίτι. Πρώτα απ’ όλα κάλεσε το κινητό σου, έπειτα πάρε ένα ηχείο με μεγάλο καλώδιο και περπάτα μέσα στο σπίτι σου. Όταν θα πλησιάζεις το κινητό σου, τότε ο ήχος που θα βγαίνει από το ηχείο θα είναι παραμορφωμένος από τα κύματα που δημιουργεί το κινητό σου. Όσο πιο περίεργος ο ήχος, τόσο πιο κοντά είσαι στο κινητό σου.

Πηγή: Y-olo.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET