ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Ρινοπλαστική | Συχνές ερωτήσεις απαντώνται από τον ΩΡΛ

Μία από τις επεμβάσεις που θεωρούνται και αισθητικές και λειτουργικές είναι η πλαστική μύτης, αλλιώς ρινοδιαφραγματοπλαστική ή ταυτόχρονη πλαστική μύτης και ρινικού διαφράγματος. Η επέμβαση αυτή αποθεραπεύει όλα τα προβλήματα της μύτης και αποκαθιστά την αβίαστη αναπνοή. Βοηθάει αποτελεσματικά σε έναν μεγάλο αριθμό πρωτοπαθών και δευτεροπαθών αιτιών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό για τον […]

Neopolis Team

25 Μαΐου, 2017

Μία από τις επεμβάσεις που θεωρούνται και αισθητικές και λειτουργικές είναι η πλαστική μύτης, αλλιώς ρινοδιαφραγματοπλαστική ή ταυτόχρονη πλαστική μύτης και ρινικού διαφράγματος. Η επέμβαση αυτή αποθεραπεύει όλα τα προβλήματα της μύτης και αποκαθιστά την αβίαστη αναπνοή. Βοηθάει αποτελεσματικά σε έναν μεγάλο αριθμό πρωτοπαθών και δευτεροπαθών αιτιών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό για τον κάθε ασθενή.

Είναι δύσκολη και απαιτητική επέμβαση;

H μόνη δυσκολία που μπορεί να συναντήσει ο χειρουργός έγκειται στην ίδια την πολυπλοκότητα της μύτης και στις δυσμορφίες που μπορεί να έχει. Επομένως για να θεωρηθεί η ρινοπλαστική πετυχημένη πρέπει οι ενέργειες που θα κάνει να είναι τέτοιες ώστε να μην φαίνεται ότι ο ασθενής έχει χειρουργηθεί στην περιοχή.

Η τέλεια γαλλική μύτη ταιριάζει σε όλους;

Πολλές φορές οι ασθενείς βλέπουν μία μύτη σε ένα περιοδικό και νομίζουν ότι μπορεί να ταιριάξει και σε αυτούς. Στην πλειονότητα αν τοποθετούσαν το πρόσωπό τους πάνω σε αυτή τη μύτη, ίσως απογοητεύονταν. Ο γιατρός αναλαμβάνει να σας συμβουλεύσει για το ποιες είναι οι δυνατότητες που σας αρμόζουν και ποια είναι η «ιδανική» μύτη που είναι ταιριαστή σε εσάς.

Στην ουσία η τέλεια μύτη για τον κάθε υποψήφιο, δεν είναι ούτε μικρή ούτε μεγάλη και με το πέρας της επέμβασης δεν φαίνεται και χειρουργημένη.

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθεί ο ασθενής, μετεγχειρητικά;

  • Λίγες ώρες μετά την επέμβαση, οι κρύες κομπρέσες είναι απαραίτητες, ειδικά στην περιοχή πέριξ των ματιών
  • Την επόμενη ημέρα θα αφαιρεθεί ο ήπιος πωματισμός και φορώντας ακόμα τον νάρθηκα θα επιστρέψετε σπίτι σας
  • Την πέμπτη μετεγχειρητική ημέρα ο γύψινος νάρθηκας θα αφαιρεθεί, ώστε να μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα
  • Τα πολλά οιδήματα φεύγουν μετά από 8 περίπου ημέρες

Για να πάρετε αναλυτικό κόστος για τη δική σας ρινοπλαστική, επισκεφθείτε τον κορυφαίο ιατρό, Παναγιώτη Γρ. Κόλλια, εξειδικευμένο χειρουργό στην πλαστική μύτης.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET