UNI LIFE & TIPS

Σ’ ενδιαφέρει το Web Development; Το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο στην Ελλάδα επιστρέφει online!

Εάν θες να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στο Web Development, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Neopolis Team

19 Μαΐου, 2020

Το να βρεις τον τομέα εκείνον ο οποίος θα εξασφαλίζει την αποκατάστασή σου, θα έχει μέλλον και ταυτόχρονα θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου, δεν το λες και εύκολη υπόθεση. Ελάχιστοι (και τυχεροί) γνωρίζουν από πολύ νωρίς πού θέλουν να αφιερωθούν και νιώθουν αυτοπεποίθηση γι’ αυτό. Αν δε βρίσκεσαι ανάμεσά τους, μην σκας, στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε οι περισσότεροι.

Το ζητούμενο σε αυτήν την περίπτωση είναι να συνεχίσεις να τσεκάρεις τις επιλογές σου. Να μη σταματάς στην πρώτη σκέψη απελπισίας, να μην παραδίδεις τα όπλα και κυρίως, να κοιτάς μπροστά, εκεί όπου γίνεσαι επιτέλους αυτό που πάντα ονειρευόσουν.

Αν θες μια μικρή συμβουλή όμως, το μέλλον βρίσκεται στην Πληροφορική και συγκεκριμένα στο Web Development, αφού η ζήτηση για τους υποψήφιους developers αναμένεται να αυξηθεί κατά 23% έως το 2028 – ταχύτερα από τον μέσο όρο όλων των υπόλοιπων επαγγελμάτων.

Με τα ενθαρρυντικά αυτά στοιχεία, αλλά και με τον ερχομό ενός ολοκληρωμένου online Web Development Academy, είναι η ώρα για όλους εσάς που δηλώνατε από πάντα παθιασμένοι με την επιστήμη των υπολογιστών, αλλά κι εσάς που επιθυμείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σ’ αυτήν, να κάνετε το επόμενο βήμα. 

Ειδικότερα, το CollegeLink, η μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα για entry – level θέσεις εργασίας, φρόντισε για σένα δημιουργώντας ένα online Web Development Academy με την υποστήριξη των Hiring Partners εταιριών Intralot, Upstream, iProject, Webjar, ImprovIT και Sleed, οι οποίες αναζητούν άμεσα νέους συνεργάτες.

Ως απόφοιτος του Web Development Academy θα έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ το νέο μέλος στην ομάδα τους!

Όσον αφορά τα μαθήματα, αυτά ξεκινούν την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και διαρκούν για 11 εβδομάδες, δηλαδή 70 διδακτικές ώρες. Οι διδακτικές ενότητες του προγράμματος θα είναι διαθέσιμες σε εσένα ανά εβδομάδα. Η κάθε μία από αυτές διαρκεί 7 ώρες/εβδομάδα, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να τις παρακολουθήσεις – και να τις ξαναπαρακολουθήσεις όσες φορές εσύ επιθυμείς – από την άνεση του σπιτιού σου και με το δικό σου ρυθμό.

Κράτησε τώρα τη θέση σου εδώ και επωφελήσου των super εκπτώσεων.

Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμασταν πολύ, μιας που οι εγγραφές κλείνουν στις 21 Μαΐου!

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Τι θα κερδίσεις; 

 • Ολοκληρωμένες γνώσεις σε όλο το εύρος του Web Development από καταξιωμένους επαγγελματίες
 • Πρακτική άσκηση μέσω Hands on Coding και Real Life Project
 • Ευκαιρίες καριέρας σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου
 • Επαγγελματική καθοδήγηση και Συμβουλευτική καριέρας

Τι θα μάθεις;

 • HTML: Θα μάθεις να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να συνδέεις html σελίδες & να σχεδιάζεις την εμφάνισή τους με τη βοήθεια της CSS.
 • Javascript/jQuery: θα μάθεις να δημιουργείς και να προσθέτεις δυναμικά και διαδραστικά στοιχεία στις σελίδες με την βοήθεια της Javascript και της βιβλιοθήκης της jQuery.
 • SQL: Θα μάθεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι πίνακες στην βάση δεδομένων. Θα μπορείς να επιλέγεις, να προσθέτεις, να ανανεώνεις και να διαγράφεις δεδομένα από τους πίνακες.(MariaDB & MySQL)
 • PHP: Θα μάθεις να συντάσσεις σε pure PHP, με την οποία θα δημιουργήσεις όλη την λειτουργικότητα των σελίδων σου και θα μπορείς να επεξεργαστείς δεδομένα από την βάση σου.
 • Intro to Git & Version Control: Θα εξοικειωθείς το περιβάλλον git το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι εκδόσεις του κώδικα.
 • GIT: Θα μάθεις να λειτουργείς ένα ισχυρό σύστημα ελέγχου εκδόσεων (code versioning) για ανάπτυξη λογισμικού(BitBucket & GitHub)
 • Agile Software Development: Θα εξοικειωθείς με την Agile μεθοδολογία και εργαλεία που την υποστηρίζουν. Μάθε πως δουλεύουν οι σύγχρονες dev ομάδες.
 • React: Θα μάθεις πώς να φτιάχνεις διαδραστικά UIs με μια απο τις πιο διαδεδομένες βιβλιοθήκες της JavaScript.
 • Develop a Web Application: Θα αναπτύξεις ένα πλήρως λειτουργικό web application συνδυάζοντας όλες τις παραπάνω τεχνολογίες και μεθόδους.

Σε ποιους απευθύνεται;

 • Σε σένα που διαθέτεις STEM background και κατανοείς τα βασικά του προγραμματισμού
 • Σε σένα που είσαι coding freak και θέλεις να φτάσεις τις γνώσεις σου σε άλλο επίπεδο
 • Σε σένα που είσαι απόφοιτος Πληροφορικής και θα ήθελες να δημιουργήσεις το επόμενο Facebook (όπου Facebook όποιο είναι το αγαπημένο σου Web App)
 • Σε σένα που επιθυμείς να μάθεις πώς να δημιουργείς εφαρμογές στο Internet

Ποιοι είναι οι εκπαιδευτές;

 1. Ιωάννης Παπίκας (SENIOR PRODUCT MANAGER | BACK-END TEACHER)
 2. Ιωάννης Τσέβδος (SENIOR FRONT-END DEVELOPER | JAVASCRIPT TEACHER)
 3. Γιώργος Κάρυ (PROJECT MANAGER & FRONT-END DEVELOPER | FRONT-END & WEB DEV TEACHER)
 4. Βαλέριος Χατζηγεωργίου (FULL STACK WEB DEVELOPER | ACADEMY MODERATOR)

*Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος, σκοπός είναι να έχεις την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία και να μη μείνει απολύτως καμία τυχόν απορία ή ιδέα σου αναπάντητη. Έτσι, όλοι οι εκπαιδευτές αυτού θα είναι στη διάθεσή σου – μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας – προκειμένου να σου λύσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή οποιαδήποτε απορία μπορείς να έχεις!

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Web Development Academy και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET