ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Βιταμίνη D3 η απαραίτητη ηλιοδυναμωτική. Η BIO TONICS καινοτομεί!

Ο χειμώνας ήρθε, η ηλιοφάνεια λιγόστεψε, πρέπει να φροντίσουμε για την επάρκεια βιταμίνης D στον οργανισμό μας. Η βιταμίνη D, γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», είναι σημαντική για τη σκελετική υγεία και την αντιμετώπιση της κόπωσης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές μορφές βιταμίνης D. Από αυτές ξεχωρίζουν η D2 και η D3, οι οποίες βρίσκονται σε […]

Neopolis Team

29 Νοεμβρίου, 2019

Ο χειμώνας ήρθε, η ηλιοφάνεια λιγόστεψε, πρέπει να φροντίσουμε για την επάρκεια βιταμίνης D στον οργανισμό μας.

Η βιταμίνη D, γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», είναι σημαντική για τη σκελετική υγεία και την αντιμετώπιση της κόπωσης.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικές μορφές βιταμίνης D. Από αυτές ξεχωρίζουν η D2 και η D3, οι οποίες βρίσκονται σε φυτικές και σε ζωικές τροφές αντίστοιχα ή τις συνθέτει ο οργανισμός μας όταν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο. Ο λόγος που ξεχωρίζουν είναι ότι μόνο αυτές τις δύο μορφές μπορεί να αξιοποιήσει το σώμα μας. Τόσο η D2 όσο και η D3 πρέπει να περάσουν από μια διαδικασίας επεξεργασίας για να απορροφηθούν.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Η BIO TONICS παράγει υψηλής βιοδιαθεσιμότητας βιταμίνη D3 ή οποία διατίθεται ΜΟΝΟ στα Φυσικά Φαρμακεία

Αποφεύγουμε την διάθεση από το διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε να έχετε την άμεση συμβουλή του φαρμακοποιού και η ποιότητα να μην φθαρεί μέσα από πιθανές κακές συνθήκες μεταφοράς, ενώ ταυτόχρονα σας δίνεται η δυνατότητα να την προμηθευτείτε την στιγμή που θέλετε, χωρίς μεταφορικά κόστη και χωρίς αναμονή!

Μόνο 6,90 ευρώ σε γυάλινο μπουκάλι! Ναι καλά διαβάσατε! Και μόνο στα φυσικά φαρμακεία. Ο φαρμακοποιός σας, ξέρει

Η D3 των BIO TONICS κυκλοφορεί στην εξαιρετική τιμή των 6,90 ευρώ με 60 φυσικές κάψουλες των 2.000iu. Η τιμή αναγράφεται στην συσκευασία.

Ιδιότητες της βιταμίνης D3

Όταν η D3 διασπάται στον οργανισμό συμβάλλει στην δημιουργία φωσφόρου και ασβεστίου στο αίμα. Με τον τρόπο αυτό προστατεύσει τα οστά από κατάγματα και από την οστεοπόρωση. Επίσης, η βιταμίνη D3 βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, δυναμώνει τους μυς, έχει αντιοξειδωτική δράση κ.ά.

Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε

Είναι αρκετά δύσκολο να υπολογίσει κανείς πόση βιταμίνη D συνθέτει ο οργανισμός του όταν εκτίθεται στον ήλιο, επομένως οι ειδικοί συνιστούν την καθημερινή λήψη 600 μονάδων βιταμίνης D, κατά προτίμηση σε μορφή D3.

Από την AMHES

www.amhes.com

Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

+ Ξαφνιαστείτε ευχάριστα και με τα υπόλοιπα προϊόντα BIO TONICS στο www.bio-tonics.com ή μιλήστε για αυτά με τον φαρμακοποιό σας!

Παράγουμε τα καλύτερα στην Ελλάδα με τις καλύτερες πιστοποιήσεις GMP/ISO9001/ISO22.000 σε γυάλινα μπουκάλια. Αρχή μας είναι να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με πλαστικές συσκευασίες!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

CeraVe: Νέο Hydrating Hyaluronic Acid Serum με πανίσχυρα συστατικά για λείο & απαλό δέρμα!

HAPPY BODY

Εριέττα Κούρκουλου: «Το σώμα μου με συγχώρεσε και με ευχαρίστησε που επιτέλους το άκουσα»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET