ΕΛΛΑΔΑ

Εσύ έστειλες βιογραφικό για να γίνεις η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης;

Από φέτος, το Καρναβάλι στην Ξάνθη θα αποτελεί κανονική…δουλειά για την βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς πέρα από το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάβει ούτως ή άλλως για τη συμμετοχή της, θα πρέπει να καταθέτει και βιογραφικό πριν επιλεγεί. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης , το οποίο καλεί όλες τις […]

Neopolis Team

16 Ιανουαρίου, 2018

Από φέτος, το Καρναβάλι στην Ξάνθη θα αποτελεί κανονική…δουλειά για την βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς πέρα από το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάβει ούτως ή άλλως για τη συμμετοχή της, θα πρέπει να καταθέτει και βιογραφικό πριν επιλεγεί.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης , το οποίο καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες να στείλουν το βιογραφικό τους και μια φωτογραφία, εφόσον θέλουν να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση φορώντας το πολυπόθητο στέμμα. Η κατάθεση των παραπάνω θα γίνεται από Τετάρτη 17/01/2018 έως και Τετάρτη 24/01/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Υ.Γ: Για όσους είχε πάρει το αυτί τους πως τον φετινό τίτλο της βασίλισσας του Καρναβαλιού τον είχε ήδη κλείσει η Τούνη, λυπούμαστε αλλά η ίδια διεύψεσε τις φήμες αυτές.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET