ΕΛΛΑΔΑ

Εσύ έστειλες βιογραφικό για να γίνεις η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης;

Από φέτος, το Καρναβάλι στην Ξάνθη θα αποτελεί κανονική…δουλειά για την βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς πέρα από το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάβει ούτως ή άλλως για τη συμμετοχή της, θα πρέπει να καταθέτει και βιογραφικό πριν επιλεγεί. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης , το οποίο καλεί όλες τις […]

Neopolis Team

16 Ιανουαρίου, 2018

Από φέτος, το Καρναβάλι στην Ξάνθη θα αποτελεί κανονική…δουλειά για την βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς πέρα από το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάβει ούτως ή άλλως για τη συμμετοχή της, θα πρέπει να καταθέτει και βιογραφικό πριν επιλεγεί.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης , το οποίο καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες να στείλουν το βιογραφικό τους και μια φωτογραφία, εφόσον θέλουν να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση φορώντας το πολυπόθητο στέμμα. Η κατάθεση των παραπάνω θα γίνεται από Τετάρτη 17/01/2018 έως και Τετάρτη 24/01/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Υ.Γ: Για όσους είχε πάρει το αυτί τους πως τον φετινό τίτλο της βασίλισσας του Καρναβαλιού τον είχε ήδη κλείσει η Τούνη, λυπούμαστε αλλά η ίδια διεύψεσε τις φήμες αυτές.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET