Μουσική

Αίσθηση προκαλεί το μακάβριο βίντεο κλιπ για το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελίδη!

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μη βρίσκεται μαζί μας, υπάρχει όμως μία κάβα με πολλά τραγούδια του, τα οποία όπως μοιράστηκε η οικογένειά του, θα ερμηνεύσουν καλλιτέχνες που είχαν στενή επαφή με τον ίδιο. Έτσι λοιπόν, ένα απ΄τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του τραγουδιστή μόλις οπτικοποίηθηκε. Το κομμάτι “Θα Ζω“, ερμηνεύει η Αμαρυλλίς, την οποία στο παρελθόν […]

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2017

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μη βρίσκεται μαζί μας, υπάρχει όμως μία κάβα με πολλά τραγούδια του, τα οποία όπως μοιράστηκε η οικογένειά του, θα ερμηνεύσουν καλλιτέχνες που είχαν στενή επαφή με τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, ένα απ΄τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του τραγουδιστή μόλις οπτικοποίηθηκε. Το κομμάτι “Θα Ζω“, ερμηνεύει η Αμαρυλλίς, την οποία στο παρελθόν είχε εμπιστευτεί ο Παντελίδης με το “Διαταγές”. Οι δυο τους είχαν άλλωστε μία πολύ αληθινή και δυνατή φιλία αλλά και βαθιά αμοιβαία καλλιτεχνική εκτίμηση.

Το βίντεο κλιπ όμως είναι αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Συγκεκριμένα ξεκινάει με την Αμαρυλλίς να πέφτει στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, καθόλου τυχαίο προφανώς, και η κόρνα να ηχεί συνεχόμενα. Το πιο ανατριχιαστικό όμως, είναι τα λίγα δευτερόλεπτα που ακούγεται η φωνή του Παντελίδη που τραγουδά τους στίχους “Πληγωμένος και πάλι θα ζω“. Και απ’ότι φαίνεται θα συνεχίζει να “ζει” μέσα από τα τραγούδια του.

Άκουσέ το:

FUN ZONE

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET