SPILL THE TEA

Victoria Pedretti: «Διάσημος ηθοποιός με πλησίασε να μου πει ότι έχει αυν@νιστεί για μένα!»

Αχρείαστη πληροφορία... 😒

Neopolis Team

6 Απριλίου, 2023

Την Victoria Pedretti οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στο ‘You’, ενώ πολύ καλές κριτικές έχει δεχθεί και για την εμφάνισή της στη σειρά ‘The Haunting of Hill House’. Είναι μια πολύ αξιόλογη ηθοποιός που αξίζει να την επαινούν για τη δουλειά της, αλλά όχι με τον τρόπο που το έκανε διάσημος άντρας ηθοποιός, σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψή της.

Όπως άπειρες άλλες γυναίκες αυτού του χώρου, έτσι και η Victoria έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, η οποία – προφανώς – την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Η ηθοποιός θυμήθηκε αυτή τη στιγμή στα φετινά της γενέθλια, περιγράφοντας το τέρμα άβολο και προσβλητικό σκηνικό που έλαβε χώρα πέρσι τέτοια εποχή.

Συγκεκριμένα, ποστάροντας στις 23 Μαρτίου μια nude φωτό στο Instagram (που δε θα βρεις πια, για τους γνωστούς λόγους), η Victoria αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στα γενέθλιά της πέρσι, όπου ένας πολύ γνωστός ηθοποιός την πλησίασε σε ένα πάρτι και της έπιασε κουβέντα. Αρχικά, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την υποκριτική της και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως έχει αυνανιστεί για αυτήν πολλές φορές.

Σοκαρίστηκα από το θράσος και ειδικά αφού μου είπε πόσο πολύ με σέβεται ως ηθοποιό. LOL! 

«Κάποιες φορές μου αρέσει η σεμνότητα και κάποιες όχι. Είναι αστείο όμως να πιστεύω ότι η δική μου σεμνότητα θα με προστατεύσει από κάθε έλλειψη σεβασμού που βιώνω επειδή έχω το σώμα γυναίκας. Επίσης, ζήτω στο σώμα μου! Σ’ αγαπώ. Είσαι δικό μου».

Όπως ήταν λογικό, ο κόσμος διψούσε πολύ να μάθει το όνομα τού ηθοποιού και την πίεσε να κάνει το reveal. «Πιστέψτε με, ενημέρωσα το άτομο ότι αν ακούσω οτιδήποτε άλλο παρόμοιο για εκείνον, θα έχει πρόβλημα. Αλλά μπορώ να το διαχειριστώ και δεν έχω ανάγκη την καταστροφή της καριέρας του επειδή είπε κάτι τόσο ηλίθιο. Ο σκοπός του post ήταν το γυμνό σώμα και πώς όλοι νιώθουν ότι έχουν το δικαίωμα να μιλούν για τις γυναίκες», απάντησε η ίδια.

Η αλήθεια είναι ότι δε θα μας έκανε εντύπωση όποιο όνομα κι αν έδινε. Δεν πέφτουμε πια από τα σύννεφα σε αυτές τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET