Τα σπάει το καινούριο trailer | Αυτός θα είναι ο Ντάμπλντορ στα «Φανταστικά Ζώα»!


Τον Νοέμβριο του 2018 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η δεύτερη ταινία “Φανταστικών Ζώων και που βρίσκονται” με τίτλο “Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”.

Και μπορεί να έχουμε μήνες μπροστά μας, ωστόσο πήραμε μια γεύση από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Οι χαριποτερικοί θα δουν πολλούς αγαπημένους ήρως να επιστρέφουν, σε μια ιστορία προγενέστερη του μικρού μάγου.

Στη δεύτερη ταινία λοιπόν, επιστρέφει ο Έντι Ρεντμέιν ως μάγος του Νιουτ Σκαμάντερ για να αντιμετωπίσει τον κακό Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, ρόλο που θα υποδηθεί ο Τζόνυ Ντεπ.

Επιπλέον θα δούμε και τον Άλμπους Ντάμπλντορ, τον οποίο θα υποδηθεί ο Τζουντ Λο κι αυτό αποτελεί από μόνο του ένα ενδιαφέρον. Ο ηθοποιός θα δώσει μια άλλη εικόνα για τον Άλμπους στα νιάτα του, μιας και όλοι τον γνωρίσαμε ως τον ηλικιωμένο διευθυντή του Χόγκουαρτς με την μακριά λευκή γενειάδα.

Η συγγραφέας Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ υπογράφει για άλλη μια φορά το σενάριο ενώ επιστρέφει και ο σκηνοθέτης των τεσσάρων τελευταίων ταινιών του Χάρι Πότερ, Ντέιβιντ Γέιτς.

Δείτε το τρέιλερ:

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET