Είναι viral

Ξέμεινε από χρήματα και βγήκε 16 ραντεβού στη σειρά απλά και μόνο για το φαγητό!

Πρόμπλεμ σολβντ.

Στέλα Τσάναϊ

11 Απριλίου, 2022

Αν υπάρχει ένα επίθετο που θα μπορούσε να μας χαρακτηρίσει και να περιγράψει ακριβώς την κατάστασή μας, ειδικά εμάς τους φοιτητές, τότε αυτό είναι ένα: Άφραγκοι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά είμαστε όλοι ταπί και ψύχραιμοι (μπορεί και όχι) κι αυτό έχει κάνει τη φαντασία μας να οργιάζει, ώστε να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα. Ή τέλος πάντων, να μη ζητήσουμε δανεικά από τους γονείς μας.

Έτσι λοιπόν, καταφεύγουμε σε μοναδικούς και πρωτότυπους τρόπους για να εξασφαλίσουμε π.χ. τη μετακίνηση ή το φαγητό μας. Στο τελευταίο ωστόσο, μόλις αποκτήσαμε +1 ιδέα!

Τα credits πάνε στην McCall Brock, η οποία με ένα σύντομο βίντεο στο TikTok, μας εκμυστηρεύτηκε τη δική της λύση όταν τη χτυπούσαν αφραγκίες στα φοιτητικά της χρόνια. Όπως είπε:

Στο κολέγιο, όταν τελείωσαν τα χρήματα για φαγητό, μπήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών και σε 16 ημέρες πήγα σε 16 ραντεβού για δείπνο στη σειρά. Girl gotta eat.

@mccall_brock haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor ♬ Crazy – Patsy Cline

Αν το καλοσκεφτείς ωστόσο, η φίλη McCall έχει ένα point. Μπορεί πολλοί να το θεώρησαν «ανέντιμο» εκ μέρους της, όμως ο καθένας κατεβάζει αυτές τις εφαρμογές για διαφορετικούς λόγους/σκοπούς. Άλλοι για να γεμίσουν τις μοναχικές τους νύχτες, άλλοι για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις και άλλοι για… τις στομαχικές. Φαινομενικά δηλαδή, είναι και ο πιο αθώος λόγος! Άλλωστε ο έρωτας περνάει από το στομάχι, έτσι δε λένε;

Κάποιος έγραψε στα σχόλια «Απλώς είσαι ιδιοφυΐα», άλλοι παραδέχτηκαν ότι το κάνουν χρόνια, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θα ήθελαν να το είχαν σκεφτεί νωρίτερα!

Θα ήταν προτιμότερο βέβαια να έλεγε εξ αρχής τις πραγματικές της προθέσεις, ωστόσο έτσι γέμισε και την κοιλιά της και είχε την ευκαιρία (16 φορές!) να βρει τον έρωτα της ζωής της. Business!

Εμείς φυσικά και δε σας προτρέπουμε να παίξετε με τα αισθήματα των άλλων για μία μερίδα φαΐ, αλλά αν σας δοθεί η ευκαιρία για ραντεβουδάκι, μην κανονίσετε για ποτό. Just sayin’. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET