Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

Ενηλικίωση be like...

Neopolis Team

26 Ιανουαρίου, 2023

Ο Toru Ueda έκανε αυτό που όλοι κατά βάθος θέλουμε αλλά δεν τολμάμε, και τον ζηλεύουμε! 

Ζώντας στο χαοτικό Τόκιο, ο 32χρονος άντρας βρήκε την ευτυχία στη μεταμόρφωση, στην οποία κι επένδυσε κάτι δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Πλέον, ντύνεται καθημερινά λύκος και νιώθει ότι απελευθερώνεται από τις υποχρεώσεις του, μία εξ αυτών και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Πες μας ότι είσαι εσωστρεφής, χωρίς να μας πεις ότι είσαι εσωστρεφής. 

Μηχανικός στο επάγγελμα, ο Toru Ueda παραδέχεται στο UK Times ότι προτιμά να αράζει σπίτι ντυμένος σαν λύκος, παρά να βγαίνει έξω με παρέες και φίλους. Θα έλεγε κανείς ότι μπορούσε να αγοράσει απλά μια αποκριάτικη στολή που θα του κόστιζε και λιγότερο, αλλά ήθελε το αποτέλεσμα όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται. Όχι τόσο όμως, ώστε να μην μπορεί να κυκλοφορεί έξω.

Για το σκοπό αυτό, ο Toru επικοινώνησε με την εταιρεία Zeppet, η οποία ειδικεύεται στις στολές για τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες. Τέσσερα άτομα και εφτά εβδομάδες ήταν ό,τι χρειάστηκε για να εκτελεστεί η παραγγελία του, η οποία κόστισε 3 εκατομμύρια yen (23.000$). Άξιζε το ξεπαράδιασμα όμως, μιας και ο 32χρονος Ιάπωνας δήλωσε πως του προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας.

Όταν φοράω τη στολή, νιώθω ότι δεν είμαι πλέον άνθρωπος. Είμαι απελευθερωμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Από όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και άλλα πράγματα. Μπορώ και τα ξεχνάω. 
Ο Toru παρουσίασε στην εταιρεία ακριβώς τη στολή που είχε στο μυαλό του, με την #1 απαίτησή του να είναι να μοιάζει σαν αληθινή. Τόνισε όμως πως δεν την ήθελε τόσο ρεαλιστική ώστε να μην μπορεί να κυκλοφορεί έξω στο δρόμο επειδή θα τρομοκρατούσε τον κόσμο. Κι αυτό γιατί ενώ του αρέσει να κάθεται σπίτι και να βλέπει τηλεόραση φορώντας τη, θέλει να κάνει και τις βόλτες του.
Γενικά μάθαμε ότι το cosplay είναι πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία, οπότε λογικά ο 32χρονος φίλος μας δεν αποτελεί κάποια περίεργη ειδική περίπτωση. Πάντως, αν ακούσει τίποτα για καμιά παράσταση «Κοκκινοσκουφίτσα», θα πρότειναμε να κάνει μια οντισιόν καλού κακού. Έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον ρόλο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET