fbpx

Τύπος βγάζει οδηγό για τους άντρες, πώς να ξεχωρίζουν τις κάρχιες από τα… νύχια τους!


Το όνομα Marwan Alteir είμαι σίγουρος πως δε σου λέει απολύτως τίποτα. Προς το παρόν. Γιατί σε μερικά χρονάκια ο συγκεκριμένος τύπος θα διδάσκεται σε όλα τα Πανεπιστήμια, με φοιτητές να παραληρούν από κάτω του!

Ο 26χρονος «Rocky» (το καλλιτεχνικό του), ισχυρίζεται πως έχει δημιουργήσει τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης του αντρικού φύλου για το 2019, για να μην ξαναπέσουμε ποτέ ξανά στα δίχτυα καμιάς… κάρχιας!

Συγκεκριμένα, έχει φτιάξει ένα βιβλιαράκι έξι σελίδων, το οποίο περιέχει μία πλήρης ανάλυση για το τι να περιμένει κανείς από το νέο του φλερτ, ανάλογα με το χρώμα και είδος μανικιούρ που έχει.

Το έργο του με τίτλο «Nails at first sight» αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, έχοντας ήδη προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Η έρευνα έγινε με απόλυτο επαγγελματισμό, κάνοντας σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να υποκλιθεί στην οξυδέρκεια του δημιουργού.

O «Rocky» ένα ωραίο πρωί, μάζεψε 20 άντρες που ήταν φίλοι μεταξύ τους και 10 τυχαίους τύπους από τον δρόμο. Έδειξε σε όλους τα διαγράμματα και τις θεωρίες του κι αν παραπάνω από ένα άτομο συμφωνούσαν μ’ αυτές, έπαιρναν μια θέση στον εγχειρίδιό του. Το συγκεκριμένο, όπως δήλωσε κι ο ίδιος, ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι για να φτάσει στη δόξα.

Όσον αφορά τον οδηγό του, σ’ αυτόν βρίσκονται πληροφορίες για όλα τα είδη των μανικιούρ που κυκλοφορούν εκεί έξω, ενώ για τους πιο ψαγμένους υπάρχουν αναφορές και για πολύ συγκεκριμένα χρώματα.

Την πρωτοκαθεδρία στις περισσότερες κατηγορίες έχουν τα μυτερά νυχιά (ολογράφως στιλέτο), κάτι που θα έπρεπε να ανησυχεί τους φίλους μας. Γυναίκες που τα προτιμούν έχουν 70% πιθανότητες να παρουσιάσουν επιθετική συμπεριφορά στο μέλλον. Μεγάλη προσοχή απαιτεί επίσης και το κίτρινο χρώμα, καθώς απλά και όμορφα σημαίνει πως πρέπει να μείνουμε μακριά.

Στο δρόμο προς την επιτυχία όμως, δεν είναι όλα ρόδινα και αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Ο Marwan λαμβάνει πολλά θυμωμένα μηνύματα στο Instagram από γυναίκες, οι οποίες ισχυρίζονται πως με το βιβλιαράκι του έσπασε τον κώδικα και αποκάλυψε τα μυστικά τους.

Πράγμα που σημαίνει πως επιβεβαιώνουν τη θεωρία του και άρα όντως θα βοηθήσει πολλούς άντρες εκεί έξω!

To παραδέχονται και οι ίδιες άλλωστε με διάφορα tweets τους:

Ο ίδιος προέβη σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο Buzzfeed και μεταξύ άλλων τόνισε πως:

Δεν έχω κάνει κάτι φοβερό. Είναι ο δικός μου τρόπος να βοηθήσω όλα τους αδερφούς εκεί έξω, ώστε να ξέρουν πού μπλέκουν. Όλα ξεκίνησαν σαν ένα όνειρο το καλοκαίρι του 2018, όμως πλέον είμαι πολύ υπερήφανος για τη δουλειά μου. Αν και δυσκολεύτηκα πολύ, πλέον μπορώ να πω πως είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Εμάς πάντως φίλε μου, μας έπεισες! Με λίγα λόγια, you nailed it! Κρατούσα για το τέλος αυτό το αστείο… Σ’ ευχαριστούμε γκουρού!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET