ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ένας τύπος βγήκε με τους φίλους του χαλαρά, τα ήπιε και… ξύπνησε σε άλλη χώρα!

Το περιστατικό που συνέβη στον Ρουμάνο, Mihai Danciu, θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από κάποια ταινία του “Hangover”. Όμως, όχι. Είναι αληθινό και κάπως τρομακτικό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο άντρας βγήκε με τους φίλους του σε ένα τοπικό μπαρ της πόλης Albesti, όπως τόσα και τόσα βράδια. Δεν ξέρουμε το ακριβές […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2017

Το περιστατικό που συνέβη στον Ρουμάνο, Mihai Danciu, θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από κάποια ταινία του “Hangover”. Όμως, όχι. Είναι αληθινό και κάπως τρομακτικό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο άντρας βγήκε με τους φίλους του σε ένα τοπικό μπαρ της πόλης Albesti, όπως τόσα και τόσα βράδια. Δεν ξέρουμε το ακριβές ποσοστό αλκοόλ που κυλούσε στο αίμα του όταν έφυγαν από το σημείο διασκέδασης, που τον έκανε να μη γυρίσει σπίτι του αλλά να μεταφερθεί και σε άλλη χώρα.

Η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά ανησύχησαν όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν επέστρεψε ποτέ του σπίτι και τρομαγμένοι μαζί με τους φίλους του, άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη του.

Ο εν λόγω κύριος που τον λες και γερό ποτήρι.

Ο άνεργος Ρουμάνος βρέθηκε στο κέντρο του Λονδίνου, άγνωστο πως, και καθώς άρχισε να συνέρχεται από το hangover πήγε σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου για καλή του τύχη έπεσε σε νοσοκόμα με ρουμάνικη καταγωγή, η οποία ήταν κι εκείνη που επικοινώνησε με τους δικούς του.

Στην επιστροφή του, ο Danciu δήλωσε ότι το μόνο που θυμάται είναι να πίνει μερικά ποτάκια με τους φίλους του, και μετά να βρίσκεται σε ένα άγνωστο μέρος που μιλούσαν όλοι αγγλικά. Δεν θυμάται καθόλου πώς βρέθηκε 1.700 μίλια μακριά απ’το σπίτι του, αλλά και ποιοι τον βοήθησαν, αφού ο ίδιος ήταν τόσο κόκκαλο που δεν μπορούσε ούτε μέχρι τη τουαλέτα να πάει.

Αυτά να τα ακούς εσύ, ναι-ναι εσύ, που κάθε φορά βγαίνεις για ένα χαλαρό ποτάκι γιατί την επόμενη έχεις να ξυπνήσεις νωρίς!

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET