Είναι viral

Τύπος κλειδώνει το κεφάλι του σε ένα κλουβί για να κόψει το τσιγάρο, παίρνουμε ιδέες!

Οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν δραστικά μέτρα.

Η επιτομή του «ό,τι μπορεί ο καθένας», αλλά και πάλι, εξακολουθεί να είναι παρατραβηγμένο.

Κατανοούμε όμως, ότι ο κύριος Ibrahim Yücel (νιώστε ελεύθεροι στην προφορά) είχε απελπιστεί με τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες να κόψει το τσιγάρο κι έτσι πήρε πιο δραστικά μέτρα. Πολύ πιο δραστικά.

Κάτι μου λέει μάλιστα, ότι η ακραία απόφασή του εκφράζει τα επίπεδα απελπισίας στα οποία βρίσκεται ο μέσος καπνιστής εκεί έξω, που προσπαθεί καιρό τώρα να κόψει τη βλαβερή του συνήθεια, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όχι να σας βάλουμε ιδέες, αλλά άμα θεωρείτε ότι το μόνο που σας απομένει είναι να κλειδώσετε κυριολεκτικά το κεφάλι σας σε ένα κλουβί, εμείς είμαστε μαζί σας.

Ο φίλος μας από την Κιουτάχεια της Τουρκίας το έκανε και η διαδρομή προς την απελευθέρωση πάει καλύτερα από ποτέ. Μπορεί η αντίθεση με τον τρόπο για να το καταφέρει να είναι λίγο οξύμωρη, αλλά το να «φυλακίσει» το κεφάλι του τελικά απέδωσε κι αυτό μετράει.

Όπως είπε ο ίδιος, η απόφαση ήρθε αφού ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα κι ενώ συνειδητοποίησε ότι ο ίδιος καπνίζει δύο πακέτα την ημέρα απ’ όταν ήταν 16 χρονών. Έμπνευση για τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχαινε το στόχο του αποτέλεσαν τα κράνη των οδηγών μηχανής (το ινσπιρέισο σου έρχεται από τα πιο άκυρα πράγματα, αυτό είναι αλήθεια), τα οποία όμως για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα έπρεπε να γίνουν λίγο πιο… μόνιμα.

Έτσι, έφτιαξε ένα από σύρμα, τοποθέτησε μια κλειδαριά, και κάθε πρωί πριν φύγει για δουλειά, το φορούσε κι έδινε τα κλειδιά στην οικογένειά του για να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Quick question: Φαγητό πώς έτρωγε; Ή μήπως έκλεινε 8ωράκι μες στην πείνα;

Ρε ‘σεις άκυρο το ερώτημα. Τελικά η λύση του Ibrahim Yücel είναι ό,τι χρειαζόμαστε κι εμείς οι εξαρτημένοι στο φαγητό. Χτίζεις ένα κλουβί γύρω από το κεφάλι σου και να το summer body! Πόσα έτη μπροστά ο φίλος από τη γειτονική μας χώρα;;;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET