fbpx

Τύπισσα κατάλαβε ότι έφαγε κέρατο γιατί το ρολόι του την ειδοποίησε ότι καίει θερμίδες 2 τη νύχτα!


Το TikTok έχει αποδειχθεί θησαυρός για κάτι τέτοιες juicy αποκαλύψεις…

Εκτός από τα άπειρα αστεία βιντεάκια εκεί μέσα, αλλά και το κριντζάρισμα που μας χαρίζει αρκετά συχνά, το TikTok πλέον είναι το ιδανικό μέρος για να μάθεις τέρμα wtf εξομολογήσεις και αναλύσεις προσωπικών εμπειριών.

Μας χαλάει; Καθόλου, όταν πρόκειται για ιστοριούλες όπως αυτή παρακάτω!

Ο λόγος για τη Nadia Essex, μια Αγγλίδα σταρ ριάλιτι σόου, η οποία αποφάσισε να ξεμπροστιάσει όμορφα κι ωραία έναν από τους πρώην της. Σε ερώτηση που έκανε μια άλλη TikToker για το «πότε ένιωσες ότι η σχέση σου είχε πραγματικά τελειώσει;», η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας αποκάλυψε τη δική της στιγμή, την οποία λες και αρκετά ακραία.

Ένα βράδυ λοιπόν, το τότε boyfriend της είχε βγει (δήθεν) με κάτι φίλους του, αλλά το Fitbit του τον έδωσε στεγνά το επόμενο πρωί.

Εκεί που η Nadia του ετοίμαζε αμέριμνη πρωινό, ήρθε στο δικό της Fitbit μια ειδοποίηση που ανέφερε ότι το bf είχε κάψει μεταξύ 2 με 3 τη νύχτα, 500 θερμίδες.

Και ρωτάω εγώ: Πού είναι το ύποπτο, ρε παιδιά; Δεν μπορεί ο άνθρωπος να αποφάσισε ξαφνικά να βγει από το μπαράκι να ρίξει ένα τρεξιματάκι 5-6 χιλιόμετρα; Αν είναι δυνατόν!

Είστε πολύ περίεργες, ρε κορίτσια. Πραγματικά. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι όταν τα πίνει ένα παλικάρι με την παρέα του, θέλει και τη γυμναστική του μετά – μπορεί και όχι.

Anyway, στο θέμα μας.

Η Nadia, όπως παραδέχτηκε, είχε συγχρονίσει το smartwatch της με του (πρώην) αγοριού της, με αποτέλεσμα να έρθει η προδοσία από εκεί που δε θα το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο τυπάς. Και όσο κι αν είμαστε με το μέρος της, είναι σκληρό να την παθαίνεις με αυτόν τον τρόπο.

@ladynadiaessex##stitch @megan_boykoff ##breakupstory 😂♬ Oh No – Kreepa

Χωρίς λοιπόν να μας εξηγεί περαιτέρω πράγματα σχετικά με το πώς αντέδρασε και τι ακριβώς ακολούθησε, δε δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι ο τύπος έφαγε γερό TYN, μιας και η συνειδητοποίηση της κοπέλας ήταν ότι οι 500 θερμίδες μέσα στα ξημερώματα μόνο στο κρεβάτι θα μπορούσαν να είχαν καεί. Και μαζί έκαψαν και τον άνθρωπο, που πλήρωσε ακριβά το κερατάκι του.

Το παραπάνω βίντεο έκανε θραύση στο TikTok μετρώντας πάνω από 400.000 προβολές και λαμβάνοντας εκατοντάδες πραγματικά αστεία σχόλια, αλλά και αντίστοιχα συμπαράστασης. Εγώ ξεχώρισα το:

Τα activity trackers πάντα υπερβάλουν στην ποσότητα των θερμίδων που καις. 

Και είναι αλήθεια. Του δίνω ένα point αυτού που το έγραψε. Έλα όμως που και 400, 300, άντε και 200 να ήταν, θα συνέχιζε να βρωμάει το πράγμα. Λέω εγώ τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να τον/την έχετε φακελωμένο/νη, σας έχω νέα. Η λύση δεν είναι το τσιπάκι με το εμβόλιο, αλλά να κάνετε γυμναστική μαζί συγχρονίζοντας τα smartwatches/τις εφαρμογές σας!

Καλά θα πάει αυτό…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET